Az MTK a következő ellenfél

Két hét szünet után folytatódik a bajnokság. A K&H Liga 21. fordulójában, szombaton 17 órától az MTK-hoz látogatunk.

Ha csak az eredményeket nézzük, akkor felemás márciuson van túl a fővárosi együttes. Legutóbbi öt meccséből kettőt elveszített a kék-fehér csapat, de a remek formában játszó Alba Fehérvár ellen kettő, míg a dobogóra hajtó Mosonmagyaróvártól is csak négy góllal kapott ki. Vágó Attila együttese további két bajnokiját megnyerte (Budaörs, Békéscsaba), így 8 győzelemmel, 2 döntetlennel és 10 vereséggel a 7. helyen áll a tabellán. A Magyar Kupában pedig bejutott a legjobb négy közé, így összességében azért már nem olyan rossz a mérleg.

Az MTK idén legeredményesebb játékosa, Pál Tamara meghívót kapott a nemzeti csapatba az Izland elleni világbajnoki selejtezőre. A válogatott végül kettős sikerrel jutott ki a dán-norvég-svéd közös rendezésű vb-re. Pál a góllövőlistán a 6. helyet foglalja el, eddig 106-szor volt eredményes. Őt követi a házi rangsorukban Simon Petra (80 gól) és az előző idényben még érdi színekben játszó Szabó Kitti (50 gól). Előbbi a juniorválogatottal edzőtáborozott Spanyolországban. Csapatunkból Kopecz Barbara 115 találattal a 4. helyezett ebben

A decemberi mérkőzésen fájóan sima, 32-24-es vereséget szenvedtek Paróczy Sáráék. Csapatunk legeredményesebb játékosaként Csáki Zsófi 8-szor, míg Csáki Lilla 5-ször vette be Győri Barbara kapuját.

K&H női kézilabda liga, 21. forduló
MTK Budapest – ÉRD
Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

2023. április 15. (szombat) 17:00

Hajrá Érd!

Fotó - Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink