Az újonchoz utazunk

Szűk két hét szünet után a 7. fordulóval folytatódik az NB I/B-s bajnokság. Csapatunkra hosszú túra vár szombaton, a frissen feljutó és jelenleg 12. helyen álló  Hajdúnánáshoz látogatunk.

A Hajdúnánás legutóbb 12 gólos vereséget szenvedett a Ferencváros U19-es csapatától, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Jenei Tamás együttese ugyanis okozott már meglepetéseket ebben a bajnokságban. Friss feljutóként hazai pályán megnehezítették az Eger és a SZISE dolgát is, és bravúros döntetlent értek el a Komárom ellen. Idegenben egy győzelmük van eddig, a Gárdony otthonában gyűjtötték be a két pontot, így összességében, ha csak a számokat nézzük 3 ponttal rendelkeznek, amely 6 meccs után 12. helyhez elég.

Az előző hét közepén a Magyar Kupa II. fordulójában is pályára léptek a nánásiak, ahol a Miskolc egy gólos sikerrel búcsúztatta őket.

Leggólerősebb játékosuk Nemes Nóra 30 találattal. Csapatunknál Kellermann Dóra áll épp ennyivel, ami Dávid-Azari Fruzsina 45 gólja után a legtöbb.

Az érdi lányok a Komárom elleni vereséget követően nyerni tudtak az Eger ellen és hármas holtversenyben állnak a 2. helyen a tabellán. Közel 250 km-es út megtétele után megpróbáljuk begyűjteni a két pontot és újabb győzelmi szériát építenénk.
 

NB I/B, 7. forduló

Hajdúnánás SK – ÉRD
Hajdúnánás, Hódos Imre Városi Sport és Rendezvénycsarnok

2023. október 21. (szombat) 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

 

Támogatóink

Médiapartnereink