Az utolsó öt forduló következik

Következik a bajnokság véghajrája. Az NB I/B 26. fordulójában szombaton 18 órától a 6. helyen álló Orosházához látogatunk.

Nem lehet túlzás nélkül kijelenteni azt, hogy az Orosháza kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt az utóbbi fordulókban. Morva Zoltán együttese kikapott a Hajdúnánástól és az FTC U19-es csapatától, valamint döntetlent játszott a Gárdonnyal és a Péccsel is. Ezen felül azonban legyőzte a SZISE-t, a Komáromot és az Egert is. Összességében még így is előkelő helyen állnak a békésiek, 13 győzelemmel, 3 döntetlennel és 10 vereséggel az előkelő 6. helyet foglalják el.

Az őszi egymás elleni találkozót kiváló játékkal nyerték Simics Judit tanítványai, így a nyári felkészülési meccshez hasonlóan szintén hét góllal bizonyultunk jobbnak az Orosházánál. Már a szünetben hat gólos volt az előny, így a lényegi kérdések akkor a szünetre szinte el is dőltek. Ellenfelünk két játékosa is a legjobb 20 között van a góllövőlistán. Zavaczki Boglárka már ősszel is jól termelt, akkor ő vezette az összesített góllövőlistát is. Jelenleg a csapatához hasonlóan a 6. helyet foglalja el 137 találattal, mindössze hattal lemaradva Dávid-Azari Fruzsina mögött. Kenyeres Barbara, az együttes átlövője a másik top20-as, aki szintén elérte a százas határt, ő 101 góllal áll.

NB I/B, 26. forduló

Zengő Alföld Orosházi KA – ÉRD
Orosháza, Városi Sportcsarnok

2024. április 27. (szombat) - 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink