A bronzérmes ÉRD-et köszöntötték a Városházán

Nagyon büszkék vagyunk a csapatra, örülünk az eredményeknek. Ez már a negyedik érme az ÉRD-nek a Magyar Kupában; a két ezüst és az egy bronz mellé most még egy bronzérmet szerzett a csapat – hangsúlyozta T. Mészáros András.

Szabó Edina a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a MK döntőjébe bejutni hosszú utat jelent; több mérkőzést kellett megnyerni hozzá, hogy eljussanak idáig.

– Nagyon büszkék voltunk arra is, hogy sikerült bejutnunk a négyes döntőbe, hiszen ez nem volt könnyű: nagyon jó csapatok ellen játszottunk. A négyes döntő mindig különleges esemény. Most a Győr ellen kezdtünk; nagyon szerettünk volna bejutni a döntőbe, úgy, mint tavaly, de ez nem sikerült. A harmadik helyet megszerezte a csapat, ami mindenkinek nagy öröm, és nagy elégedettségre ad okot. Nagyon készültek a lányok, nagyon tetszett a csapat hozzáállása a hétvégén. Jó volt a hangulat, sokan elkísértek minket Érdről. Úgy gondolom, ez az érem, és ahogy a csapat ezt elérte, mindannyiunknak közös öröm – a városnak és a klubnak is. Remélem, a folytatásban is így mennek majd a dolgok – tette hozzá Szabó Edina.

Rácz Marianne úgy fogalmazott: az is, aki a pályán volt, és az is, aki az ÉRD-nek szurkolt, óriási élmény részese lehetett.
– Nagyon jó volt, hogy a Győr ellen nagyon sok, az érdi utánpótlásban szereplő fiatal is pályára léphetett, azzal az élménnyel, hogy gólokat is tudtak szerezni. A bronzmérkőzésen is megmutatták, milyen lehetőségek rejlenek bennük. Ezt az eredményt azokkal a válogatott játékosokkal, akik már évek óta erősítik az ÉRD csapatát, és a fiatalokkal tudtuk elérni – tette hozzá.

Gávai Szonja elmondta: az egész csapat hozzátett a meccshez, közösen szerezték meg a harmadik helyet.
– Minden négyes döntőnek nagyon jó az atmoszférája, és nagyon örülök, hogy részese lehettem ennek a sikernek – hangsúlyozta.

Reizinger Sára szintén azt emelte ki: a csapat együtt harcolt ezért a bronzéremért, mindenki száz százalékosan odatette magát.

Ahogy ez már hagyomány, a csapat úgy köszönte meg a város támogatását, hogy a hétvégén megszerzett bronzérmet T. Mészáros Andrásnak adományozták.

Támogatóink

Médiapartnereink