Ellentétes félidők

Biztató első félidőt követően a második játékrészben folyamatos emberhátrányok őrölték fel erőinket, és kiélezett végjátékban 23:22-es vereséget szenvedtünk Dunaújvárosban.
 
A hétközi 18. fordulóban igazi rangadóra utaztunk Dunaújvárosba. A találkozó elején nyitott védekezésünkkel megleptük ellenfelünket, és az így szerzett labdákból Katarina Krpez góljaival kétgólos előnyre tettünk szert a 4. percre. Jól záró védelmünk mögött Janurik Kinga kiváló védéseket mutatott be, így a hazai csapat a hetedik percben talált először a kapunkba. 3:3-nál egyenlített ellenfelünk, de Katarina Krpez ejtésével visszavettük a vezetést (3:4). Szekeres Klára labdaszerzés után lőtt gólt, majd Pálos-Bognár Barbara és Katarina Krpez találatait követően négy gól volt már az előnyünk (3:7). Emberhátrányban sem csökkent a hátrányunk, hiszen Kovács Anna és Klivinyi Kinga révén kétszer is eredményesek voltunk (5:9). Azonban a 21. percre két találatra felzárkózott ellenfelünk, köszönhetően eladott labdáinknak (8:10). A folytatásban Pálos-Bognár Barbara hétméteresével, és Kovács Anna passzív jelzésnél szerzett góljával ismét négy góllal vezettünk az első játékrész hajrájában. Az első félidőt jelző dudaszót követően is ekkora volt az előnyünk, azonban Kovács Anna időntúli szabaddobásgóljával 10:15-re növeltük félidei előnyünket.
 
 
A második játékrész első gólját is mi szereztük, ezt azonban négy dunaújvárosi találat követett (14:16). Tízperces gólcsendünket Szekeres Klára emberhátrányos találata törte meg. Majd a játékrész közepén további két alkalommal is emberhátrányban kerültünk, de Klivinyi Kinga és Szekeres Klára újabb találataival négy gól volt az előnyünk (15:19). Ezt követően öt percig nem voltunk eredményesek, míg ellenfelünk ezalatt öt gólt szerzett (20:19). Klivinyi Kinga góljával sikerült egyenlítenünk, de hibáinkat kihasználva az utolsó öt percnek háromgólos hátránnyal vágtunk neki (23:20). Pálos-Bognár Barbara két góljával egy találatra felzárkóztunk, de az utolsó másodpercekben nem sikerült egyenlítenünk, így 23:22-es vereséget szenvedtünk.
 
 

<img src='/sites/default/files/imported/5ea075233dc82b795c317dd903beef0f.jpg' alt=' ' width='625px' height='370px' />

Támogatóink

Médiapartnereink