UP évzáró az ÉRD Arénában

Utánpótlás játékosaink felnőtt csapatunkkal kiegészülve közös sorversennyel és ajándékozással ünnepelték közösen a Karácsonyt, és búcsúztatták a 2016-os évet.

 

A kézilabdások számára ugyan a szezon szeptemberben kezdődik, és májusban ér véget, de a 2016-os év lezárásának ünnepségére klubunk apraja-nagyja összegyűlt az ÉRD Arénában, és egy közös játékos versennyel búcsúztattuk a naptári esztendőt. NB I-es felnőtt csapatunk tagjaitól egészen legfiatalabb játékosunkig, - aki 2009-ben születetett - több mint 160-an mutathatták meg, hogy utánpótlásedzőink, Maurer Szandra és Farkas Roland által összeállított gyakorlatokban mennyire ügyesek. A különböző korosztályokból álló vegyes csapatok kapitányai NB I-es együttesünk lányai voltak, akik buzdították, segítették a kisebbeket, akárcsak egy tétmérkőzésen egymást. Persze most nem az eredmény, sokkal inkább a jókedv, és az élmények gyűjtése volt a lényeg. A verseny végeztével következett az eredményhirdetés, ahol klubunk elnöke Tekauer Norbert adott át minden játékosunknak egy-egy ÉRD tollat, az első három helyezett csapat tagjainak pedig plusz ÉRD ajándéktárgyakat.
 
 
A sorverseny első helyezettje szoros csatában Barján Bianka csapata lett, az Andjela Bulatovic által vezetett csoport előtt, a harmadik helyezett pedig Gulyás Vanda gárdája lett. Ezzel azonban nem ért véget az ajándékozás, hiszen kulacs és vitaminok is jutottak mindenkinek, valamint a finom szaloncukorból és mandarinból is szemezgethettek a gyerekek. Végezetül egy közös vacsorával zárult az ünnepség, amely ismét felejthetetlen élmény volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 
 

Támogatóink

Médiapartnereink