Féltávhoz érkezik a bajnokság

A 15. forduló következik az NB I/B-ben, ami azt jelenti, hogy csapatunk mindenkivel megmérkőzik egyszer a bajnokságban. Vasárnap 16 órától a Szeged érkezik az Érd Arénába.

A szegedieknek egy év kitérő után az idei bajnokságra sikerült a hőn áhított visszajutás. Az NB II Dél-keleti csoportját veretlenül nyerték meg és meglett az osztályváltás. Az NB I/B-t egy Kispest elleni döntetlennel nyitotta a korábbi magyar válogatott balszélső, Vadkerti Attila irányította együttes. Utána azonban a nehéz sorsolásnak is betudható, de semmi nem akart összejönni a Csongrád-Csanád vármegyeieknek. Október elején a Gárdonnyal is döntetlenre végeztek, majd sikerült behúzni az első győzelmet is a Tempo otthonában. Legutóbb ekkor szerzett pontot vasárnapi ellenfelünk, amely az így megszerzett 4 ponttal jelenleg sereghajtó.

Legjobb góllövőjük Nagy Renáta, aki eddig 81-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját és Dávid-Azari Fruzsinát követve, az 5. helyet foglalja el a góllövőlistán.

Csapatunk győzelemmel folytatta 2024-ben a bajnokságot, azonban Kiss Zsófi személyében Sztankovics Réka után már a második beállóját, és a védelem egyik alappillérét veszítette el a következő mérkőzésekre. A Szeged elleni találkozó még így is a kötelező győzelem kategóriája kell, hogy legyen. De rettentő nehéz feladat lesz gyors megoldást találni a helyzetre.
 

NB I/B, 15. forduló

ÉRD - PC Trade Szegedi NKE
Érd Aréna

2024. január 21. (vasárnap) – 16:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=664

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink