A Ferencváros következik

Csütörtökön 18 órától a tabella második helyén tanyázó Ferencvároshoz látogat csapatunk a K&H Liga 16. fordulójában.

A zöld-fehérek 2022-ben még veretlenek a bajnokságban és összességében is egy vereséget számlálnak, a listavezető Győrtől kaptak ki. Elek Gábor együttese legutóbb a Mosonmagyaróvár ellen kemény mérkőzést tudott behúzni. Előtte könnyedén nyert a Budaörs és a Kisvárda ellen is, a szombathelyiek viszont nem tudtak kiállni a mérkőzésükre, így azt a 2 pontot 10-0-val a Fradi kapta meg.

A hétvégén a Bajnokok Ligájában az utolsó kört rendezték a csoportban, ahol a Ferencváros fordulatos mérkőzésen, de végül megverte a Dortmundot, így a 3. helyen jutott tovább.

A címvédő fővárosi együttes új igazolást is jelentett be a héten. Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, francia válogatott Beatrice Edwige kedden csatlakozott a kerethez, és ellenünk akár már be is mutatkozhat a bajnokságban.

Csapatunk legutóbbi két összecsapását elveszítette, a Mosonmagyaróvár és a Vác ellen. Csütörtökön pedig ismét egy nagyon nehéz mérkőzés vár Szabó Kittiékre, hogy aztán kezdetét vegye egy bő két hetes szünet. Ahol Horváth Roland gárdája készülhet a márciusi, Alba Fehérvár elleni rangadóra.

K&H női kézilabda liga, 16. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria – ÉRD
Budapest, Elek Gyula Aréna
2022. február 24. (csütörtök) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink