Folytatódik a felkészülés

Újabb edzőmérkőzésekkel készül a szeptemberi szezonkezdésre az Érd női kézilabdacsapata. Augusztus utolsó hetében az Alba Fehérvár és a Vasas ellen gyakorolhat Horváth Roland együttese. A mérkőzésekre ingyenes a belépés.

 

A két Dunaújváros elleni összecsapás és a csehországi torna után ismét pályára lép az Érd. Idegenben az Alba Fehérvár, hazai pályán pedig a Vasas lesz az ellenfél. Horváth Roland vezetőedző így tekint az előttünk álló két találkozóra:

„Továbbra is fontos a kapus és a védelem közötti kapcsolat javítása. Támadójátékban kívülről próbálunk gólerősebbek lenni, mint az előző idényben. Ebben mindenképp szeretnénk előrelépni, emellett a beálló-játék jelentősége is megmarad. Nálam ez alapvető.

Ha nincsenek egyéni képességek, akkor bármit játszhatunk, anélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Így nagyon-nagyon lényeges, hogy a játékosok érezzék, hogy az a munka, amit az elmúlt 5-6 hét alatt elvégeztek, erősítette a fejlődésüket. Az edzőmeccsek segítenek abban is, hogy azok a játékosok akik sérülés után tértek vissza, minél előbb elérjék régi formájukat.”

Információk és a részletes program:

2021.08.25. Alba Fehérvár KC - ÉRD 11:00 (Székesfehérvár - Köfém Sportcsarnok)
   - A mérkőzés nyilvános, de kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg!

 

2021.08.27. ÉRD - Vasas SC 16:00 (Érd Aréna)

- A mérkőzés nyilvános, de kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg,
- a mindenkori jogszabályok szerint kerül megrendezésre a mérkőzés,
- a maszk viselése ajánlott, hogy minél tovább tudjuk élvezni személyesen a sporteseményeket. 

 

Támogatóink

Médiapartnereink