Háfra Luca az első igazolásunk

Két rutinos játékosunk hosszabbítása után első új igazolásunkat jelentjük be. Háfra Luca a Pénzügyőr csapatától érkezik.

Háfra Luca a Pénzügyőr csapatánál játszott eddig ebben a szezonban. A fővárosi együttes nehéz helyzetbe került és ki is zárták az NBI/B-s bajnokságból, így már tavasszal szerződtetni tudtuk a fiatal balszélsőt, aki akár pályára is léphet a hátralévő mérkőzéseken, de Simics Judit a következő idényben mindenképp számít rá.

Luca, nővérét Noémit követve Gyömrőn kezdett kézilabdázni, majd kis idő múlva a Ferencvárosnál Simics Judit keze alatt pallérozódott. Az élvonalban a 2018/19-es szezonban mutatkozott be zöld-fehérek felnőtt csapatában, ahol első gólját is megszerezte. Onnan igazolt az Alba Fehérvárhoz. Székesfehérváron első idényében 26 meccsen 22 gól volt a mérlege. 2022 tavaszán került a Pénzügyőrhöz, ahonnan most egy év után távozik.

 „A Pénzügyőr csapata feloszlott szezon közben, így jött lehetőségként az Érd megkeresése, aminek nagyon örültem. Simics Jucóval a Ferencvárosnál hat évig dolgoztam együtt. Folyamatosan lépkedtünk feljebb a ranglétrán, majd a legvégén bajnokok lettünk a korosztályunkban. Jucóval így a csúcson fejeztük be az utánpótlás időszakot. Ha az idei szezonban pályára léphetek akkor mindenképpen segíteni szeretnék a bennmaradás kiharcolásában. A következő szezonban szeretném a saját teljesítményemet magasabb szintre emelni, és ha NBI/B lesz akkor segíteni a csapatnak a biztos feljutás elérésében.” – nyilatkozta új balszélsőnk.

Sok sikert kívánunk érdi színekben!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink