Háfra Luca teljes egészében a csapat rendelkezésére áll

Háfra Luca több hónapos kihagyás után február elején ismét tétmérkőzésen léphetett pályára. Balszélsőnk kisebb fájdalommal a lábában is mindent megtesz az Érd sikeréért.

November 9. Háfra Luca ekkor lépett pályára legutóbb tétmérkőzésen.

Még a Kispest elleni meccsen sérültem meg, részlegesen elszakadt a hátsó keresztszalagom. Egy bő 10 hetes rehabilitációm volt a visszatéréssel együtt. Szerencsére a jobbik esettel megúsztam, csak sajnos ez hosszú lefolyású sérülés, mert még most sem mondhatom azt, hogy teljesen fájdalommentes, de egészen stabil, így már száz százalékban tudok a csapatnak segíteni. Az edzések mellett még ugyanúgy gyógytornára is járok, hogy szinten tartsuk.

Próbáltam pozitívan felfogni ezt a rossz helyzetet. Ha már megtörtént, akkor a legtöbbet ki kellett hozzam belőle, hogy testileg-lelkileg megerősödjek. Az volt a célom, hogy minél hamarabb visszatérjek.

Lucának hat bajnokit és két kupa találkozót kellett kihagynia, mígnem az előző fordulóban, Debrecenben véget ért a várakozás és balszélsőnket ismét a pályán köszönthettük.

Nem volt bennem félsz, nagyobb volt a drukk, hogy újra pályán lehetek, még ha kevés időre is. Most már minden meccsünk fontos, ezért csak így próbára nem biztos, hogy bármikor fel lehet küldeni. Ez egy jó teszt volt, hogy bír-e a lábam mindent. Örültem ennek a pár percnek, nagyon jó érzés töltött el.

Jól is jött a mostani kisebb szünet a bajnokságban, így van lehetősége több játékosunknak is a visszarázódásra. Hétvégén a Pécs ellen folytatjuk az NB I/B-t.

Nagyon sokat edzettünk az elmúlt időben. Készültünk a következő fontos időszakra. Kaptunk persze pár napos pihenőt is, amit mindenki próbált pihenéssel tölteni. A hétvégi Pécs elleni meccsen egy nagyon koncentrált találkozóra számítok. Mindegyik csapat okozhat meglepetést, bármelyik mérkőzésen, így végig összpontosítanunk kell majd.

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink