Hazai pályán, mégis idegenben

Folytatódik az NB I/B-s bajnokság. A 20. fordulóban ma 18 órától a 4. helyen álló Komárom együttesét fogadjuk, ezúttal a Gyáli Sportcsarnokban.

Két hete igencsak fájó vereséget szenvedtek a mieink a SZISE otthonában, de mai ellenfelünk is meglepő eredményt ért el. A Komárom hazai pályán 38-27-re kikapott a Ferencváros U19-es együttesétől, így két csalódott együttes találkozik a Gyáli Sportcsarnokban. (Hogy ezúttal miért Gyálon játszik az Érd, arról korábban itt beszámoltunk.)

A forduló rangadója egyértelműen ez a párharc, hiszen az Érd tartja a harmadik helyet, míg a Komárom szorosan nyomunkban van a negyedik pozícióban. Ősszel, az októberi találkozónkon Tatabányán már megismerhettük mennyire erős ez a Komárom, és sajnos akkor nem is tudtunk mit kezdeni Neukum Tamás tanítványaival és 28-24-re alulmaradtunk. Ez volt az első vereségünk a bajnokságban.

A vendégek azóta okoztak meglepetéseket, számukra azonban negatív előjellel. Jó pár döntetlen becsúszott nekik és a múlt heti Ferencváros elleni vereség mellett még háromszor kikaptak, így három ponttal állnak mögöttünk a tabellán. Egyáltalán nem verhetetlenek tehát és Dávid-Azari Fruzsináék egészen biztosan mindent meg fognak tenni, hogy ezt be is bizonyítsák.
 

NB I/B, 20. forduló

ÉRD – Komárom VSE
Gyál, Gyáli Sportcsarnok és Kézilabda Képzési Központ, Ady Endre u. 22.

2024. március 09. (szombat) 18:00

A mérkőzésre a belépés ingyenes!

Hajrá Érd!

 

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink