Horváth Roland: „Megadjuk a gyerekeknek az esélyt arra, hogy kibontakozhassanak.”

1 hét múlva, április 19-én tartjuk kiválasztó napunkat az Érd Arénában.  Az NB I-es csapat vezetőedzője, Horváth Roland is részt vesz majd a toborzón és megosztotta velünk gondolatait. A cikkben megtalálhatóak továbbá a legfontosabb információk még egyszer egy helyen.

A mostani keretünkben jó pár saját nevelésű, fiatal magyar játékos lép pályára az NB I-ben. Csáki Lilla, Kiss Zsófia Dorottya, Kóka Mariann és Landi Gabriella is rendre az első csapattal készülhet . Mind a négyen már gólt is szereztek az első osztályban, míg Csáki és Kiss a juniorválogatottba is meghívót kapott. Horváth Roland így fogalmazta meg a klub filozófiáját.

 „Lényegesnek tartom, hogy mi Érden lehetőséget tudunk adni olyan gyerekeknek az első osztályú csapatainkban, akik máshol nem kapnák ezt meg. Ezáltal megmutathatják, hogy képesek arra, hogy NB I-es szintet érjenek el. Ezt tartom szem előtt, hogy a tehetségek megkapják az esélyt és így élvonalbeli kézilabdázókká nőhessék ki magukat.”

Vezetőedzőnk azt is kifejtette mire figyel ilyenkor a legjobban.

„A toborzónapon a legfontosabb, hogy lehessen látni ki mennyire küzd. Persze meghatározóak  a fizikai tényezők is (magasság, súly), amelyeket el is mondunk majd, hogy kiből lehet kézilabdázó. Mérvadó még a labdakezelés, a labda használata is. De a legfontosabb ebben a korban, hogy bármilyen játékot is űz a gyerek küzdjön és élvezze, szeresse azt, amit csinál. Ezeket nézzük egy ilyen alkalmon.”

Dátum: 2022.04.19. 11:00-16:00

Helyszín: Érd Aréna (Érd, Velencei út 39-41.)

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A jelentkezési űrlap itt érhető el: https://bit.ly/3JlycQl

További információk itt olvashatók.

Gyere el Te is április 19-én az Érd Arénába!

Egy csapat, egy szív! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink