Hosszú kihagyás vár Sztankovics Rékára

Nem olyan régen még a szezon céljairól beszélgettünk csapatkapitányunkkal, Sztankovics Rékával, ezúttal azonban sajnos más volt a téma. A legutóbbi bajnokin ugyanis megsérült játékosunk és így hosszú kihagyás vár rá.

Először is mi lett a pontos diagnózisa a sérülésednek?

A térdemben a keresztszalagom szakadt el, valamint kis mértékben sérült a porcom is.

Mennyire érezted súlyosnak a sérülést a hétvégi meccs után?

Korábban sosem volt még ilyen súlyos sérülésem, nem volt viszonyítási alapom.  Viszont a fájdalomból, amit éreztem, sajnos szinte biztosra vettem, hogy nagy a baj. Emellett az is, amit a többiek arcán láttam, megerősítette a gyanúmat. Az első néhány nap szörnyen megviselt, viszont az az összefogás, amit a társaimtól, a stábtól és más csapatok játékosaitól, vezetőitől kaptam, az megerősített abban, hogy tisztán lássam a jövőbeni céljaimat és minden erőmet arra fordítsam, hogy mielőbb és sokkal erősebben térjek vissza majd a pályára.

Hogy alakul a műtét és a rehabilitáció?

Elkezdődött a műtét és a rehabilitáció szervezése, most várni kell egy picit. Azonban, amint túl vagyok a műtéten, csak a tökéletes rehabilitáció lebeg majd a szemem előtt.

Mikor láthatunk újra a pályán?

Ezt egyelőre még nem tudom megmondani, nagyon egyedi minden ilyen típusú sérülés rehabilitációja, nagyban függ a műtéttől és attól, hogy a lábam milyen gyorsan regenerálódik. Egy azonban biztos, mindent megteszek a gyors és tökéletes felépülésért.

Miként látod pár forduló után a csapatunkat?

Nem indult könnyen a szezon, de úgy gondolom ráhangolódtunk a bajnokságra. Felvettük a ritmust, keményen beleállunk minden meccsbe és megmutatjuk, hogy hova tartunk, hova szeretnénk eljutni a szezon végére.

Miben szeretnél segíteni a visszatérésig a lányoknak a pályán kívülről?

Lehetőleg mindenben. Ott leszek minden meccsen, minden edzésen, támogatni fogom őket mentálisan, lelkileg, minden téren, hiszen még mindig a feljutás a cél és ez így, hogy kiesett egy ember, nem lett könnyebb. Bízom a lányokban és abban, hogy egymásért harcolva meglesz a feljutás.

Jobbulást kívánunk Rékának! Hajrá, Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink