A hullámvölgyben lévő MTK érkezik

A K&H Liga 18. fordulójában az Érd az MTK Budapestet látja vendégül. Csapatunk bravúrt végrehajtva meglepné ellenfelét.

Nincs jó formában az MTK, amely a legutóbbi mérkőzésein a közvetlen riválisai közül kettőtől is kikapott, így sorozatban három vereségnél jár. Vida Gergő együttese alulmaradt a Vác, és a Mosonmagyaróvár ellen is. A negatív szériát dúsítja, hogy Pál Tamaráék egy héttel ezelőtt, hazai pályán a Ferencvárostól egy híján 20 góllal kaptak ki (39-20).

Csapatunk sincs kirobbanó formában: az előző körben rangadót veszített az Alba Fehérvár otthonában, 31-29-re. Előtte pedig pont ugyanaz a három csapat ellen játszott, mint mai ellenfele (Vác, Mosonmagyaróvár, Ferencváros). Mindkét csapat számára fontos két pont sorsa dől el tehát szombaton.

Az októberi találkozón a rengeteg hiányzó ellenére a félidőben még jól tartották magukat Paróczy Sáráék (három gól volt a hátrány), a végére azonban kinyílt az olló és végül simán nyert az MTK. A fővárosiak azóta visszacsúsztak a tabellán és jelenleg a 8. helyen állnak, de még így is ők a találkozó esélyesei. Azonban ha a szokásos harcos játékunk jó helyzetkihasználással párosulna és meglenne a fegyelmezett védekezés, akár meg is lephetjük ellenfelünket.

K&H női kézilabda liga, 18. forduló
ÉRD – MTK Budapest
Érd Aréna
2022. március 19. (szombat) 18:00

Jegyinformációk: itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink