Irányító pozícióba Török Fanni érkezik

Újabb NB I-es tapasztalattal rendelkező játékos érkezik. Török Fanni a Békéscsabától csatlakozik csapatunkhoz és irányítóként segíti majd az Érdet.

Csongrádon kezdtem a kézilabdát és 2017-ben igazoltam Békéscsabára. Itt végigjártam a ranglétrát, a serdülő, ifi és felnőtt korosztályokat. Mondhatni félig csabai nevelés is vagyok, így nekem most ez egy nagy váltás lesz. – kezdte Török Fanni a bemutatkozást.

A fiatal irányító harmadik idényét tölti az első osztályban, megszakítva egy NB I/B-vel. Idén 18 meccsen 24 gólt szerzett az NB I-ben. Tagja volt a csapatnak, amikor a csabaiak kiharcolták a feljutást, így ezzel a tapasztalattal és nagy lelkesedéssel vág majd bele az érdi kalandba.

Nagyon szimpatikus Simics Judit, mint edző. Én még nem dolgoztam vele együtt, de ellenfélként találkoztunk párszor. Abszolút motiváló, hogy ha NB I/B-s is lesz a csapat, a feljutásért fogunk küzdeni, ha ez idén nem sikerül. Én ezt átéltem Békéscsabán egyszer és tudom, hogy mennyi munkával jár, viszont pozitívan állok hozzá és nagyon várom már a közös munkát.

Irányító vagyok, de van, hogy átlövőben is megfordulok. Úgy gondolom, hogy védekezésben kettes védőként elég határozott tudok lenni. Támadásban nagyon jól látom a társakat, ki tudom őket szolgálni, de akár be is tudom magam cselezni. Természetesen van még hova fejlődnöm, ezért is várom a közös munkát, de amit kérnek tőlem, azt tudom teljesíteni. Jó csapatembernek tartom magam, a társak is ezt igazolták vissza. Ha bármi probléma van, próbálok mindig segíteni. :)

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Fotó: Milyó Pál/Békéscsaba

Támogatóink

Médiapartnereink