Jövőre is Simics Judit marad a vezetőedzőnk

Igaz még nagyon fontos mérkőzések állnak az NB I/B-ben szereplő felnőtt női csapatunk előtt idén, de már most eldőlt, hogy jövőre is Simics Judit irányítja majd a szakmai munkát. Vezetőedzőnkkel beszéltünk az idei és távlati célokról!

Bár a szerződéshosszabbításod már a következő szezonra szól, de egyelőre, hogy tekintesz a bajnoki hajrára?

Szeretném teljesíteni, amit vállaltam, ha pedig nem sikerül idén, akkor jövőre mindenképpen. A matematikai esélyünk megvan még a feljutásra, persze bravúr is kell hozzá, de szerintem én és a csapat sem gondolja másképpen, hogy amíg van esélyünk, addig azt tartjuk szemünk előtt, amit kitűztünk célként. Azt azért látjuk, hogy ez nem olyan egyszerű feladat, hogy kimondjuk és az sikerülni is fog. Hibázási lehetőség mindenesetre már nincsen. Voltak sajnos olyan vereségeink, amik nem férnek bele, de azért nem rossz csapatoktól kaptunk ki. Bárhogy is alakul az idei szezon, jövőre mindenképp szeretnénk visszakerülni a legjobbak közé.

Ez az első teljes szezonod Érden. Mi az a pozitívum az eddigi idény alapján, amire lehet építeni a folytatásban?

Ahogy a szezon elején is elmondtam, sok fiatal játékossal dolgozom együtt az idei keretben. Sok mindenhez idő kell, és nem magyarázkodni szeretnék, de a szezon kezdete óta, ha végig nézzük, akkor annyi minden változott sérülések, kölcsönadás vagy kettős játékengedély miatt. Ez mindig újra tervezéseket igényelt a csapat szerkezetén belül, ami nem könnyű. Azt sajnálom, hogy lesznek távozóink, akik alapemberek voltak, mert örültem volna, ha a keret nagyrésze együtt marad.

Mekkora változás várható a keretben?

Az azért pozitívum, hogy úgy néz ki többen maradnak, mint amennyien mennek, ami azért más az előző évhez képest. Úgyhogy mondhatni a mag az együtt marad. Továbbá annak is örülök, hogy vannak, akik szívesen jönnek ide játszani. Ebben fontos az is, hogy vannak céljaink. Lesznek közöttük, akik volt tanítványaim vagy csak itt szeretnének dolgozni. Ez pedig szerintem jó dolog, hogy még mindig vonzó többeknek idejönni Érdre.

Sok sikert kívánunk a továbbiakban is az érdi kispadon! Hajrá, Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink