Junior Európa-bajnok kapus érkezik

Újabb játékos csatlakozik nyártól az Érd felnőtt csapatához. Az ifjúsági és junior Európa-bajnok kapus, Németh Kata a NEKA-tól érkezik.

Németh Kata Veszprémben nevelkedett, majd 14 évesen került Dunaújvárosba, ahol már a felnőttek edzéseit is látogathatta. 3 és fél évet töltött ott, ezután igazolt a NEKA-hoz.

Ifj. Kiss Szilárd irányítása mellett tagja volt a 2019-ben Ifjúsági Európa-bajnokságot, majd két évvel később junior Eb-győzelmet szerző válogatottnak. Az előző idényben pedig alapembere volt az NB I/B-ben aranyérmes NEKA-nak. Két fordulóval a bajnokság vége előtt sajnálatos módon megsérült, idén azonban már visszatért és bemutatkozhatott az NB I-ben is.

„Nagyon élvezem a játékot az első osztályban. Örülök, hogy a NEKA-ban most lehetőségünk van NB I-ben is kipróbálni magunkat. Szeretnék természetesen minél többször az élvonalban játszani és az a cél, hogy hosszú távon itt legyek stabil kapus.” – nyilatkozta új játékosunk.

Németh Kata a következő idénytől már az Érd játékosaként küzdhet.

„Simics Jucó keresett meg, hogy szüksége lenne egy kapusra és rám gondolt. Nagyon örültem neki és számomra ez tűnt a legjobb lehetőségnek. Remélem sokat fogok tudni játszani és jó csapat leszünk. Ha jövőre NB I/B lesz, akkor mindenképp a feljutás a cél, és szeretném, ha végig vezetnénk a bajnokságot. Szeretnék a következő idényben minél többet a pályán lenni és stabil kapusként segíteni a csapatot.” – folytatta a fiatal hálóőr.

Sok sikert kívánunk érdi színekben!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink