A Kisvárda otthonában kezdjük az évet

Nyolc hét szünet után lép pályára csapatunk ismét tétmérkőzésen. A K&h Liga 11. fordulójában, szombaton 18 órától a Kisvárda vendégeként folytatjuk a bajnokságot.

2 hónappal ezelőtt, november 20-án a Vasas elleni 29-27-es, idegenbeli győzelem alkalmával játszott legutóbb tétmérkőzést az Érd. Csapatunk így 2-8-as mérleggel a 12. helyen ment pihenőre. A világbajnokság miatti hosszú téli szünetet edzésekkel és edzőmérkőzésekkel töltötte ki a stáb, a keretben pedig akadt érkező és távozó is.

A Kisvárda a két ünnep között elutazott a Ferencvároshoz bajnokira, ahol 25-20 arányban alulmaradt. Bakó Botond tanítványai jelenleg négy győzelemmel és öt vereséggel a 9. helyen állnak a tabellán. Meglepetésre legyőzték a Siófokot, valamint a közvetlen riválisok közül a Vasast, a Szombathelyt és a Budaörsöt is. A várdaiak házi góllövőlistáját Tamara Radojevics vezeti 48 találattal, amely az összetett 13. helyére elég.

Az előző szezonban háromszor is összecsaptunk a szabolcsiakkal. A kupában magabiztosan nyert a Kisvárda, viszont idegenben 1 góllal jobbnak bizonyultak lányaink. (21-22), Érden pedig sikerült egy döntetlent kiharcolni és ezzel 1 pontot begyűjteni. Bízunk benne, hogy most ismét tudunk pontokat rabolni ellenfelünktől.

A mérkőzés a Kisvárda YouTube-csatornáján élőben követhető.

K&H női kézilabda liga, 11. forduló
Kisvárda Master Good SE – ÉRD
Kisvárda, Városi Sportcsarnok
2022. január 15. (szombat) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink