Korosztályos sikerek

Ifjúsági és junior csapatunk is nyert Veszprémben. Hazai pályán, a Batthyány Tornacsarnokban győzött az Érdi VSE II.
Kéthetes bajnoki szünetet követően, szeptember közepéről elhalasztott fordulóval folytatódott a bajnokság számunkra. Alja Koren ott folytatta, ahol a szlovén válogatottban abbahagyta. Az EB selejtezők után az NBI-ben is eredményesen kézilabdázott, ezzel feljött a házi góllövőlistán közvetlenül a vezető Kovács Anna mögé.
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben R - Rájátszásban 2P - Kétperces büntetés
Csütörtökön egyaránt a Batthyány Tornacsarnokban játszott korosztályos serdülő csapatunk és az Érdi VSE II. A fiatalok az első félidőben túl nagy előnyt adtak az ellenfélnek, ezt követően csak egy játékrészt sikerült nyerni. Az Érdi VSE II, magabiztos győzelmének köszönhetően továbbra is vezeti a Budapesti – Női I. osztály pontvadászatát.
A tabellán egyaránt hat ponttal állt a mérkőzés előtt a veszprémi és érdi ifjúsági csapat, a nyolcgólos ÉRD győzelem jót tett a lányok önbizalmának és az erőviszonyokat is jól jelzi. Juniorjaink az ötödik helyen álló Veszprém otthonában egygólos győzelmet arattak, ezzel csatlakoztak a sűrű középmezőnyhöz. A 3-9. helyezettet mindössze négy pont választja el egymástól, így a győzelmünk különösen értékes.
 
 
A hét ÉRD mérkőzéseinek eredményei
2013. október 31. csütörtök
OSB Leány E | ÉRD – Euronovex USE 19:25 (8:17)
Budapesti - Női I. osztály | Érdi VSE II. – TFSE II. 31:16 (16:8)
2013. november 2. szombat
NBI Ifjúsági | Veszprém Barabás KC – ÉRD 18:26 (12:15)
NBI Junior | Veszprém Barabás KC – ÉRD 28:29 (14:15)
NBI Felnőtt |  Veszprém Barabás Duna Takarék KC – ÉRD 22:20 (14:8)
HAJRÁ ÉRD!
 

Támogatóink

Médiapartnereink