BP I. Női Felnőtt

Rovat: 

Utánpótlás játékosaink felnőtt csapatunkkal kiegészülve hagyományainkhoz híven sorversennyel és ajándékozással ünnepelték közösen a karácsonyt, és búcsúztatták a 2017-es évet.

A 2017-es év búcsúztatásának ünnepségére idén is összegyűlt klubunk apraja-nagyja az ÉRD Arénában. NB I-es felnőtt csapatunk tagjaitól egészen a legfiatalabb játékosunkig több mint 160-an mutathatták meg, hogy mennyire élelmesek a különböző ügyességi feladatokban. Felnőtt együttesünk játékosai voltak csapatkapitányai a vegyes korosztályokból álló csapatoknak kapitányai voltak, és extázisban harcoltak, segítették a kisebbeket, hogy az ő csapatuk nyerjen. A sorverseny remek hangulatban telt, köszönhetően a játékos feladatoknak. 

A sorverseny első helyezettje szoros csatában Janurik Kinga csapata lett, a Bernát Dorina és Reizinger Sára által vezetett csoport előtt, a harmadik helyezett pedig Andjela Bulatovic gárdája lett. A verseny végeztével NB I-es felnőtt lányaink az erre az eseményre saját maguk által koreografált táncot tanították meg utánpótlás játékosainknak, majd végül közösen is előadták a szülőknek. Az eredményhirdetésen klubunk elnöke, Tekauer Norbert adott át minden játékosunknak ÉRD ajándéktárgyakat. Az esemény zárásaként az egész ÉRD Aréna: játékosok, edzők és szülők közösen énekelték el a "Jégvarázs: Legyen hó" című számát. Végezetül egy közös vacsorával zárult az ünnepség, amely ismét felejthetetlen élmény volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. 

 

Cserép Fanni

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Dékán Csilla

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Juhász Viktória

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Kollár Zseraldina

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Nagy Izabella

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Paál Noémi

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Palotás Bettina

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Palotás Ottília

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Szeder Dóra

Összesen
0
0
0
0
0
0
0

Támogatóink

Médiapartnereink