Landi Gabriella visszatér kölcsönből

Régi-új játékos csatlakozik felnőtt keretünkhöz a következő idényben. Landi Gabriella egy év kölcsönjáték után tér vissza Érdre.

Landi Gabriella Érden kezdte pályafutását és a 2018-19-es szezonban debütált az első osztályban. Több mint 60 mérkőzésre volt már nevezve az NB I-ben, melyeken 20 gólt szerzett idáig. Korábban kettős játékengedéllyel a Budaörsnél már tapasztalatot gyűjthetett a másodosztályról is, az előző idényt pedig teljes egészében az NB I/B-s SZISE csapatánál töltötte, ahol 25 meccsen 15-ször volt eredményes.

Nagyon jó közösség alakult ki a SZISE együttesénél. Változó volt, hogy mennyi játéklehetőséget kaptam, de úgy érzem megtaláltam a helyem a csapatban és összességében egy jó szezont tudhatunk magunk mögött.
Már korábban a Budaörsnél is megtapasztaltam, hogy jó csapatok vannak a másodosztályban is, komplett játékosokkal. Nem lesz könnyű dolgunk az Érdnél, de mindent meg fogunk tenni a célok elérésében. Az ellenfél játékosat már ismerni fogom és remélem ezáltal tudok majd segíteni a csapatnak.
– nyilatkozta honlapunknak Landi Gabriella.

Balátlövőnk jelenleg a leghosszabb ideje mondhatja magát aktív érdi játékosnak és a következő szezont ismét a felnőtt keret tagjaként kezdheti.

Nagyon örültem, hogy így alakult és visszatérhetek Érdre. 8 éves korom óta vagyok a csapat kötelékében. Szeretem a klubot és az egész érdi közösséget. Részt vettem próbaedzéseken az utóbbi hetekben, így volt lehetőséget megismerni Jucót is. Sokat beszéltünk, rendkívül szimpatikus és bízom benne, hogy jól fogunk tudni együtt dolgozni.

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink