A Magyar Kupa után folytatás a Ferencváros ellen

Három hét után ismét az Érd Arénában lépnek pályára a lányok. Vasárnap 16 órától a Ferencvárosi TC U19-es csapatát fogadjuk.

A két évvel ezelőtti bajnokságban Simics Judit még a Ferencváros fiataljait irányította, most pedig korábbi csapata ellen már az érdi lányokat vezényelheti. Igaz, abból a keretből már alig találunk játékost ellenfelünknél, de a kapus Mészáros Virág, vagy a Fradi házi góllövőlistáján második Kármán Luca már akkor is az U19-eseknél játszott. (Az első helyen egyébként Szabó Aida áll 44 találattal).

Az előző idényben a Fradi - akkor még Imre Szofival a kapuban - sikeresen teljesítette a kitűzött célt, hiszen kiharcolta a bennmaradást az összevont NB I/B-ben. Idén pedig beleerősödve a mezőnybe pazarul rajtoltak a zöld-fehérek. Az első három fordulót győzelemmel kezdték Illés Márton fiataljai, majd a Komárom és az Eger ellen kikaptak, aztán ismét nyerni tudtak, így összességében 5-2-es mérleggel a hatodik helyen állnak a tabellán.

Csapatunk a válogatott szünet után nyerni tudott Hajdúnánáson, majd a Magyar Kupában a hétközben kiharcolta a továbbjutást a Mohács ellen, így gyors egymásután a harmadik meccsüket játsszák majd Dávid-Azariék, de hosszú idő után ismét hazai közönség előtt léphetnek pályára a győzelem reményében.

NB I/B, 8. forduló

ÉRD – Ferencvárosi TC U19
Érd Aréna

2023. október 29. (vasárnap) 16:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=652

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink