Másfél hét alatt a negyedik mérkőzést játsszuk

A harmadik helyezett Debrecen érkezik az Érd Arénába a K&H női kézilabda liga 20. fordulójában. Óriási bravúrra lenne szükség, hogy Horváth Roland együttese megnehezítse a jó formában játszó Loki dolgát.

Csapatunk kemény sorozatterhelésnek van kitéve. 12 nap alatt négy mérkőzést is lejátszanak a lányok. Már túl vannak a listavezető Győr, valamint az MTK és a Dunaújváros elleni találkozón és most jön a dobogós Debrecen. Kopecz Barbaráéknak még kipihenten is embert próbáló feladat lenne az összecsapás.

Az őszi mérkőzés előtt szintén a harmadik helyen állt a DVSC, amely azóta sem adta ki a kezéből a bronzérmet jelentő helyet. Szilágyi Zoltán gárdája mindössze négy vereséget szenvedett el eddig a bajnokságban. Vámos Petráék a Ferencvárostól kaptak ki oda-vissza, valamint a Győr mellett még november elején az MTK tudott meglepetést okozni ellenük, az így megszerzett 30 ponttal magabiztosan előzik meg a negyedik helyezett Vácot.

Előző héten pont az FTC vendégeskedett Debrecenben és a hazaiaknak sikerült is megnehezíteniük a zöld-fehérek dolgát, a végén azonban magabiztosan nyert a Fradi (23-29). Problémát jelenthetne a DVSC-nek, hogy a találkozón megsérült Karina Jezsikava és Petrus Mirtill is, de még így is a cívisvárosiak az Érd elleni találkozó esélyesei.

A Magyar Kupában a negyeddöntő és ismét a Ferencváros parancsolt megálljt a Lokinak. A házi góllövőlistájukat Vámos vezeti 69 találattal, megelőzve Jezsikavát (61 gól) és Planéta Szimonettát (58 gól).

K&H női kézilabda liga, 20. forduló
ÉRD – DVSC SCHAEFFLER
Érd Aréna
2022. március 31. (csütörtök) 18:00

Jegyinformációk: itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink