A második félidőben lépett el az MTK

A K&H Liga 21. fordulójában az MTK otthonában lépett pályára felnőtt csapatunk. Az első félidőben remekül tartottuk magunkat, a fordulás után azonban sokkal összeszedettebben játszott a házigazda és végül megérdemelten 32-22-re megnyerte a találkozót.

Ezúttal sokkal jobban kezdtük a mérkőzést, mint decemberben az Érd Arénában. Sztankovics Réka góljával sikerült megszerezni a vezetést is, igaz gyorsan fordított az MTK (2-1). A 10. percre Dávid-Azari Fruzsina gyors egymás után háromszor is betalált, így két góllal elléptünk ellenfelünktől (3-5).

Zárkózott, majd előnybe is került a házigazda, de nem tudta leszakítani magáról lelkes csapatunkat. Az első játékrész hajrájához közeledve Kerekes Laura is feliratkozott az eredményjelzőre és ismét egyenlítettünk (11-11). Az utolsó percben Dakos Noémi találatára már nem volt válaszunk, így 13-12-es állásnál mehettek pihenőre az együttesek.

A fordulás után Kopecz negyedik büntetőjével ismét egalizáltunk, utána azonban egy 5-1es rohammal, 18-14-re ellépett a házigazda. Simics Judit időkérése után ismét Kopecz góljával szépítettünk. Pál Tamaráék ezután fokozatosan léptek el. A 43. percben még egyszer sikerült három gólra feljönni (21-18), ezt követően a támadásaink alig értek célba. Egyre több volt a pontatlan lövés, míg a túloldalon a hibák ellenére is jóval többször tudtak gól szerezni Vágó Attila tanítványai. A végére már csak a különbség volt a kérdés. Végül magabiztos második félidei teljesítményének köszönhetően, 32-22-re megérdemelten nyert az MTK.

Köszönjük szurkolóinknak, hogy idegenbe is elkísérték a csapatot és végig biztatták a lányokat!

K&H női kézilabda liga, 21. forduló
MTK Budapest–Érd 32–22 (13–12)

Budapest, Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont

ÉRD: Hadfi – Dávid-Azari 7 (2), Gerencsér, Sztankovics 2, Csiszár-Szekeres, Ábrahám 1, Fekete B. 
Csere: Horváth-Csapó K. (kapus), Kopecz 7 (4), Kerekes 3, Horváth D., Paróczy, Gerháth K. 1, Kiss D. Zs., Csáki Zs. 1.

Simics Judit: – A játék összes elemében gyenge teljesítményt nyújtottunk, bosszant, hogy nem látom, hogy a játékosokat zavarná ez a produkció. A játéktudásunk olyan, amilyen, de lelkesedéssel és jobb hozzáállással többet tudnánk nyújtani.

Hajrá Érd!

Borítókép: Hegedüs Gábor

 

Támogatóink

Médiapartnereink