Nagypénteken a Ferencvárossal mérkőzünk

Húsvét előtt az NB I/B 23. fordulójában az FTC U19-es csapatához látogatunk. A Ferencváros kérésére a pénteki mérkőzés 16 órakor kezdődik az Elek Gyula Arénában!

Pazar formában játszik a Ferencváros. 2024-ben mindössze kétszer kapott ki a bajnokságban. Összességében 14 győzelemmel és 8 vereséggel az 5. helyen áll a tabellán Illés Márton együttese és mindössze egy ponttal van lemaradva a 4. helyen álló Komáromtól.

A zöld-fehérek az előző idényben bravúrral harcolták ki a bennmaradást, majd idén teljesen átalakult kerettel vágtak neki a szezonnak. Az idei sikerek után megnőtt a fiatalok étvágya is, legutóbb az Egertől mindössze egy góllal kaptak ki, a Komáromot pedig magabiztosan 38-27-re legyőzték.

Szabó Aida a Fradi egyik húzóembere az utóbbi mérkőzéseken nem tudott játszani, a csapat mégis sikeres volt. Legeredményesebb játékosuk így Kármán Luca, akinek már csak három találat kell és eléri a százas határt.

Ősszel az Érd Arénában játszott találkozón hiába vezettek szinte végig a mieink, a vendégek egy pillanatra sem adták fel és ott loholtak a nyakunkban, végül 29-26-ra sikerült nyernünk. Csapatunk legutóbbi három meccsét is behúzta, de pénteken az októberi összecsapáshoz hasonlóan nehéz ellenfél vár Simics Judit tanítványaira. Ennek ellenére a két pont begyűjtésével tovább növelnénk győzelmi szériánkat.

NB I/B, 23. forduló

Ferencvárosi TC U19 – ÉRD
Budapest, Elek Gyula Aréna

2024. március 29. (péntek) - 16:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink