A negyedik helyezett Váchoz látogatunk

Szerdán 18 órától a Vác ellen kezdetét veszi a bajnokság második fele. A K&H Liga 14. fordulójában, a nemzetközi kupában is érdekelt Pest megyeiek ellen játszik csapatunk.

Jelenleg a négyes szám, amely igazán meghatározó a Vác mindennapjaiban. Negyedik helyen áll Ottó Katalin együttese a tabellán (igaz egy mérkőzéssel kevesebbet játszva). Sorozatban négy győzelmet számlálnak a hazai pontvadászatban (Szombathely, Budaörs, Alba Fehérvár, Kisvárda), emellett mindössze négy vereségük van eddig.

A hétvégén az Európa Liga D-csoportjában negyedik mérkőzésükön is kikaptak, 42-21-re a dán Viborgtól. Ezzel az is eldőlt, hogy a gárda nem juthat tovább a negyeddöntőbe. Kácsor Grétáék így biztosan kettőzött erővel szeretnék megmutatni ellenünk, hogy nem felejtettek el kézilabdázni.

Csapatunk sorozatban két győztes mérkőzésen van túl a Szombathely és a Budaörs ellen, így megszerezve szezonbeli negyedik győzelmét. Ősszel hazai pályán sikerült megszorongatni a Vácot. Kopecz Barbaráék a hajrához érve felzárkóztak három gólra, de közelebb már nem tudtak, így 22-27 lett a végeredmény. Csapatunk legeredményesebb játékosa Paróczy Sára volt 6 találattal, de az 5 gólig jutó Csáki Lilla is remekül játszott. A túloldalon Kuczora Csenge 8 gólt lőtt és ő vezeti a házi góllövőlistájukat is 87 egységgel. Csapatunk legjobbja Szabó Kitti, 64-gyel.

A Vácnál sorra jelentik be a jövő évi keret változásait. Ez alapján a következő idényt már nem a csapattal kezdi Aron Andrea, Grosch Vivien, Hámori Konszuéla, Kácsor Gréta és Szondi Zsófia sem.

Az már korábban biztossá vált, hogy nyártól Herbert Gábor irányít majd. Júliustól pedig a Pest megyeieknél folytatja Marincsák Nikolett, Bánfai Kíra, Kürthi Laura, Csizmadia Fanni, valamint hosszabbított Diószegi Nikolett, Kuczora Csenge, Pásztor Bettina és Ferenczy Fruzsina is.

Szerdán azonban még az idei Vác lesz fókuszban!

K&H női kézilabda liga, 14. forduló
Váci NKSE – ÉRD
Vác,  Városi Sportcsarnok
2022. február 9. (szerda) 18:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink