Négypontos csata Fehérváron

December 16-án 18 órakor, idei utolsó idegenbeli találkozóján, az Alba Fehérvár otthonában lép pályára felnőtt csapatunk. A két együttes közelmúltja szoros mérkőzéseket hozott és egészen biztos, hogy ez nem lesz másképp pénteken sem.

A székesfehérvári csapat a hétvégén meglepően sima vereséget szenvedett a Budaörstől. A félidőben hat gólos hátrányban voltak Józsa Krisztián tanítványai, és ez a különbség megmaradt a végére is. De ebből az eredményből nem szabad messzemenő következtetéseket levonnunk, a fehérváriak egészen biztos, hogy kettőzött erővel fognak küzdeni, hogy kiköszörüljék a csorbát.

A vendéglátók egyébként két győzelmet és egy döntetlent értek el az idei bajnokságban, mindkét sikert idegenben aratták: a Békéscsaba és az MTK ellen, míg pontosztozkodásra hazai pályán kényszerültek a Dunaújváros ellen. Jelenleg sorozatban három vereséget számlálnak és a 9. helyet foglalják el a tabellán.

Paróczy Sáráék sem tudtak nyerni az előző fordulóban. A hiányzók ellenére az Érd felvette a kesztyűt a DKKA ellen, és a hajrához érve közelebb zárkózott ellenfeléhez, de egyenlíteni végül nem sikerült.

Az előző idényben mindkétszer a házigazda tudott nyerni. Az Érd Arénában egy góllal bizonyultunk jobbnak, idegenben pedig kettővel győzött az Alba. Szoros összecsapásra számíthatunk idén is, abban bízva, hogy most sikerül elhoznunk a két pontot Fehérvárról.

K&H női kézilabda liga, 7. forduló
Alba Fehérvár KC - Érd
Székesfehérvár, KÖFÉM Sportcsarnok
2022. december 16. (péntek) 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink