Nem sikerült a pontszerzés Győrben

A K&H női kézilabda liga 18. fordulójában együttesünk küzdelmes mérkőzésen 31:26-os vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC együttese ellen. 

Az Audi Arénában Mariama Signaté szerzett vezetést csapatunknak, majd egy kivédekezett hazai akció után Krpez Slezák Katarina növelte előnyünket. Jobbszélsőnk, Kisfaludy Anett és Kiss Nikolett góljaival tartottuk a lépést ellenfelünkkel, 7:7 után viszont a zöld-fehérek egymás után háromszor voltak eredményesek. A játékrész hajrájára Tóth Gabriella, Jamina Roberts és Kiss Nikolett akciógóljaival, valamint Krpez Slezák Katarina büntetőből szerzett találatával 13:12-re zárkóztunk. A 19:14-es félidei állást követően Kiss Nikolett és Tóth Gabriella újabb, valamint saját nevelésű beállónk, Szabó Laura első gólja ellenére nem csökkent hátrányunk (24:17). Ezt követően azonban jó védekezésünk után indításból két szélsőnk, Coralie Lassource és Krpez Slezák Katarina is bevette Kiss Éva kapuját, valamint felállt fal ellen Kiss Nikolett és Szabó Laura is eredményes volt, mellyel 25:22-re alakult az állás. A mérkőzés utolsó perceiben jobbszélsőnk akció,- és büntetőgóljára is volt válasza a Győrnek, a 31:26-os végeredményt Kiss Nikolett szaggatottról eleresztett lövése állította be. 

ÉRD NB I góllövőlista

Magyarázat: J - Játszott mérkőzés; D - Dobott gól; O - Otthon; I - Idegenben; 2P - Kétperces büntetés

 

A hét közepén ifjúsági és serdülő I. osztályú lányaink is a DKKA otthonában léptek pályára, a pontszerzés viszont nem sikerült a Dunaújváros korosztályos együttesei ellen. Pénteken ifjúsági III. osztályú csapatunk az Elek Gyula Arénában játszott döntetlent az FTC II-Allimax együttesével. Vasárnap serdülő III. osztályú lányaink Kecskemétről hozták el a két bajnoki pontot, míg Bp. I. osztályban szereplő csapatunk nem bírt a KRSE együttesével. 

A hét ÉRD eredményei:

2018. március 14., szerda

Serdülő I. osztály | DKKA - ÉRD 33:15 (15:7) 

 

Ifjúsági I. osztály | DKKA - ÉRD 37:14 (16:6)

 

NB I Felnőtt | Győri Audi ETO KC - ÉRD 31:26 (19:14)

 

2018. március 16., péntek

Ifjúsági III. osztály | FTC II-Allimax - ÉRD II 24:24 (14:14)

 

2018. március 18., vasárnap

Serdülő III. osztály | Kecskeméti NKSE - ÉRD II 9:37 (6:17)

 

Bp. I.o. felnőtt | ÉRD III - Készenléti RSE 21:22 (11:11)

 

Hajrá ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink