A rekordbajnok vendégeként indul a szezon

Szeptember 1-jén, 18 órakor a Győri Audi ETO KC–ÉRD bajnokival kezdődik a női kézilabda NB I 2020/21-es kiírása. A mérkőzésről az erdmost.hu-n élő szöveges közvetítéssel jelentkezik. A találkozót az M4 Sport közvetíti.


A nyár folyamán új alapokra helyeződött az ÉRD női kézilabdacsapata. A jelentős változásokon áteső együttes irányítását Horváth Roland vette át, akivel egy kéthetes egyéni edzés után közel kilenc hétig tartó felkészülési időszakot tudott le az új keret.

Az edzőmeccsekkel teletűzdelt alapozás során még érkeztek új játékosok az érdiekhez, így a csapat építése még javában zajlik. Ezért sem lesz egyszerű dolga Walfisch Mercédeszéknek, pláne úgy, hogy a Rába-partiak még a többieknél is korábban tértek vissza az edzésekhez, hiszen az első tervek szerint szeptember elején rendezték volna a Bajnokok Ligája négyes döntőjét.

A nyár folyamán tovább erősödő győriek ellen Horváth Roland nem számíthat Kopecz Barbara és Simon Armilla játékára sem.

A két csapat az NB I-ben eddig 27-szer találkozott egymással, melyek közül mindet a győriek nyerték. Legutóbb az előző kiírásban 39–28-as hazai siker született, s az sem az ÉRD mellett szól, hogy a Győr elmúlt 24 hazai bajnokiján csak egyszer vesztett pontot.

"A felkészülési időszak végéhez értünk. A bajnokság kezdetén mindjárt mélyvízbe dobjuk a lányokat, hiszen a Győr csapata fogad minket vendégként. Igyekszünk a tőlünk telhető legtöbbet megtenni és szeretnénk, ha a szurkolóink is elégedetten távoznának a mérkőzésről" - fogalmazta meg várakozásait  a handballerd.hu-nak Maurer Szandra, az ÉRD másodedzője.

BEHARANGOZÓ: GYŐRI AUDI ETO KC vs ÉRD 2020.09.01. 18:00

BEHARANGOZÓ: GYŐRI AUDI ETO KC vs ÉRD 2020.09.01. 18:00

Posted by ÉRD Handball on Monday, August 31, 2020

Az ETO honlapján felhívta a mérkőzésre kilátogató szurkolók figyelmét, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség által kiadott egészségügyi protokoll előírásait tartsák be, az arcmaszkot viseljék az Audi Aréna Győrben tartózkodás alatt, lázasan ne jöjjenek a mérkőzésre és használják a kihelyezett fertőtlenítőket. A mérkőzésre érkezéskor testhő mérést követően lehet a létesítmény területére lépni!

A szeptember 1-jén, 18 órakor kezdődő Győri Audi ETO KC–ÉRD mérkőzést Réti Tamás és Szedmák Márton vezeti. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti, az erdmost.hu-n élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk!

Női kézilabda NB I, 3. fordulóból előrehozott mérkőzés
09.01., 18.00: 
Győri Audi ETO KC–ÉRD

Forrás: erdmost.hu Domonkos Bálint

Egy csapat egy szív! Hajrá érdi lányok!

Támogatóink

Médiapartnereink