A sereghajtóhoz látogatunk

Az NB I/B 9. fordulója következik, ahol esélyesként utazik idegenbe csapatunk. Simics Judit tanítványai vasárnap 18 órától, az eddig nyeretlen Gárdony-Pázmánd együttesével mérkőznek meg.

Több távoli városban lejátszott idegenbeli mérkőzés után, most szinte csak a szomszédba, Gárdonyba kell utaznia a mieinknek. A gárdonyiak nem kezdték jól az idényt. Az eddig lejátszott nyolc mérkőzésükön mindössze egy pontot tudtak összekaparni, a Szeged ellen (25-25), így a 16. helyen állnak jelenleg. A bajnokságban a legtöbb gólt is vasárnapi ellenfelünk kapta.

Egy edzőváltáson is túl van már a Fejér vármegyei együttes. Október elején Guricsné Horváth Beáta távozott a kispadról, majd a hónap közepétől Molnár József vette át a vezetőedzői pozíciót. A csapat legeredményesebb játékosa Berkes-Kaiser Melitta 63 góllal, aki az összetett góllövőlistán is előkelő helyen áll, a harmadik pozíciót foglalja el.

Az érdi lányokat az előző fordulóban kemény csatára késztették a ferencvárosi fiatalok, de sikerült behúzni a két pontot. Papíron most könnyebb találkozók következnek, de sérülésekkel és betegségekkel tizedelt csapatunknak senkit sem szabad lebecsülnie.
 

NB I/B, 9. forduló

Gárdony-Pázmánd NKK – ÉRD
Gárdony, Gárdonyi Általános Iskola

2023. november 5. (vasárnap), 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink