Sorozatban öt győzelem után fogadjuk a Kispestet

Egymás után kétszer is az Érd Arénában játszik felnőtt csapatunk. Az NB I/B 25. fordulójában, szombaton 16 órától ezúttal a 14. helyezett Kispest együttesét látjuk vendégül.

Az előző körben a Gárdonyt fogadtuk, ezúttal az egy hellyel előrébb tanyázó Kispest lesz az ellenfelünk. Az idegenbeli találkozót novemberben magabiztosan nyerték meg Simics Judit tanítványai 35-30-ra, szinte végig vezetve azon találkozón. A Kispest a második legkevesebb gólt lőtte a bajnokságban, leggólerősebb játékosuk Kiss Klaudia Fanny 99 találattal.

Csapatunk az előző fordulóban aratott sikerrel sorozatban öt mérkőzést nyert meg, így szombaton beállíthatja eddigi leghosszabb győzelmi szériáját az idei szezonban.

Több ismerős névvel is találkozhatunk a vendégek góllövőinek sorában. Korábbi játékosunk Pécsi Villő decemberben csatlakozott a piros-feketék NB I/B-s keretéhez, így először léphet pályára eligazolása óta ellenfélként az Érd Arénában. Az őszi találkozón, a kispestieknél kölcsönben játszó Kóka Mariann még be is talált ellenünk, azonban azóta az Euro-Novex együttesét erősíti.
 

NB I/B, 25. forduló

ÉRD – Kispest NKK
Érd Aréna

2024. április 20. (szombat) - 16:00

Jegyinformáció: https://erdarena.hu/sportcsarnok-jegyvasarlas

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink