Sorsdöntő mérkőzés következik

Húsvét előtt kulcsfontosságú rangadót játszik csapatunk. A K&H Liga 22. fordulójában a Vasast fogadjuk az Érd Arénában.

A Vasas meglepetéssel kezdte az idényt az első fordulóban legyőzve az Alba Fehérvárt, majd egy hónappal később a Budaörs csapata ellen is nyert. A 2022-es év is remekül indult Penszki Gergely együttesének, két vállra fektetve a több sebből vérző Dunaújvárost. A győzelmek száma azonban itt meg is állt, és mindhárom sikert hazai pályán tudták behúzni a piros-kékek. Az így megszerzett 6 ponttal sereghajtó az angyalföldi gárda.

A vendégek legveszélyesebb játékosa Kajdon Blanka 111 góllal, amellyel az összetett góllövőlista 6. helyét foglalja el. Nincs sokkal lemaradva tőle Szilovics Fanni sem a 15. helyen, szintén elérve a 100 gólos határt.

A 2021-es évet - megszerezve idénybeli első idegenbeli sikerünket -, győzelemmel zártuk a Sterbinszky Amália sportcsarnokban, 27-29-es végeredménnyel a Vasas ellen. Nem volt azonban egyszerű találkozó, egy végletekig kiélezett, fordulatos meccset végül a hajrában tudtunk a mi javunkra fordítani.

Mondanunk sem kell, hogy jelenleg 2 ponttal megelőzve a fővárosiakat mennyire fontos csapatunknak a siker, így nagyon kell a biztatás is a lányoknak. Ezután több hetes szünet veszi majd kezdetét, így egy hazai győzelemmel lendületet vehetnénk a május elején kezdődő utolsó három fordulóra.

K&H női kézilabda liga, 22. forduló
ÉRD – Vasas SC
Érd Aréna
2022. április 14. (csütörtök) 18:00

Jegyinformációk: itt.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink