Szombathelyen biztosíthatjuk be a bennmaradást

Két fordulóval a bajnokság vége előtt, vasárnap 15 órától csapatunk a Szombathellyel mérkőzik meg. Idénybeli utolsó idegenbeli találkozónkon a bennmaradás kérdését is lezárhatjuk.

7 gól. Ennyivel volt jobb az Érd hazai pályán a január végi SZKKA elleni találkozón (32-25). Most pedig minimum ennyivel (vagy többel) kellene nyernie a vendéglátónknak, hogy megmaradjon a matematikai esélye a bennmaradásra. Csapatunk 4 ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Vas megyei gárdát, és 2 egység a hátránya az előtte álló Budaörssel szemben. A fővárosi együttes a pénteki játéknapon vereséget szenvedett a Ferencvárostól, így egy győzelemmel máris beérnénk őket és az utolsó fordulóban egymás ellen dönthetnénk el a helyezések sorsát. De mindenekelőtt vasárnap a Szombathely ellen kell győzni.

A motiváció megvan Horváth Roland tanítványainak és biztosak lehetünk benne, hogy a lányok mindent megtesznek majd, hogy győztesen hagyják el a pályát.

Pődör Zoltán ügyvezető-elnökségi feladatai mellett, februárban átvette a csapat edzői irányítását is, hogy megpróbálja az élvonalban tartani az együttest. A szombathelyiek így hazai pályán okoztak már meglepetéseket az idei szezonban. Áprilisban legyőzték az Alba Fehérvárt (előtte idegenben ikszeltek a Kisvárdával), két héttel ezelőtt pedig szintén döntetlent játszottak a Mosonmagyaróvárral.

Házi góllövőlistájukat Pődör Rebeka vezeti 136 találattal, mögötte a második helyezett Csire Fanni 74 egységgel áll.

K&H női kézilabda liga, 25. forduló
Hungast Szombathelyi KKA - ÉRD
Szombathely, Aréna Savaria
2022. május 15. (vasárnap) 15:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink