A tavalyi bronzérmeshez látogatunk

Csapatunk vereséggel kezdte a 2021/22-es kézilabda-bajnokságot, de szeptember 17-én, pénteken itt az alkalom a javításra. Horváth Roland együttesének azonban még nehezebb dolga lesz, mint az első fordulóban, ugyanis az előző idényben harmadik helyezett Mosonmagyaróvárhoz utazik. Beharangozó.

 

Az érdi lányok hazai pályán a Vác ellen kezdték a szezont, és küzdelmes mérkőzésen végül 5 gólos vereséget szenvedtek. A Mosonmagyaróvár a Ferencváros otthonában lépett pályára és 37-26 arányban alulmaradt. Mindkét együttes szeretne javítani a 2. fordulóban.

Gyurka János csapata az előző idény legnagyobb meglepetését produkálva ért oda a harmadik helyre. A legutóbbi találkozásunkkor az UFM arénában szoros mérkőzést játszottunk, amely csak a hajrában dőlt el a Lajta-partiak javára (28-24). Kiss-Walfisch Mercédesz mellett (6 gól), remekül játszott az egyaránt 5 találatig jutó Szabó Kitti és Fekete Bozsana is. Ezzel az összecsapással szakadt meg ötmeccses idegenbeli veretlenségi sorozatunk.

A Győr-Moson-Sopron megyei csapatnál azóta nagy átalakulások voltak. Az újonnan Óvárra érkezők közül az érdieknek ismerős lehet a válogatott irányító Tóth Gabriella, aki 2 évvel ezelőtt játszott nálunk. Beálló poszton új igazolás a Ferencvárostól szerződtetett és a válogatottban is bemutatkozó Pásztor Noémi, valamint a cseh válogatott Michaela Konecna, kapus poszton pedig Békéscsabáról Mistina Kitty. Két új balkezes légióssal is erősödött az Óvár kerete, a montenegrói jobbátlövő Tanja Asanin és a jobbszélső Ana Kojic személyében.

Női kézilabda NB I, 2. forduló
Motherson Mosonmagyaróvári KC  – ÉRD
2021. szeptember 17. – 18:00

Jegyekkel kapcsolatos információ:

https://mkcse.hu/hu/hireink/jegyek-az-ideny-elso-hazai-merkozesere

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink