A tavalyi ezüstérmeshez utazunk

Történelmi Bajnokok Ligája-vereség után fogadja csapatunkat a Ferencváros a K&H Liga 3. fordulójában. A kedden 18 órától kezdődő bajnokit az M4 Sport közvetíti, amely után három hetes szünet következik.

20 gól. Ekkora különbséggel még soha nem kapott ki a Ferencváros a Bajnokok Ligájában. Az Odense elleni győzelemmel hiába kezdte jól a Fradi a BL-t, a második körben a német bajnok Bietigheim 40-20-ra kiütötte a zöld-fehéreket.

A bajnokságban első két meccsét megnyerte Elek Gábor együttese. A Mosonmagyaróvár ellen szorosabb (26-24), míg a Budaörs otthonában simább győzelmet aratott (21-30). A Fradi legjobb góllövője a bajnokságban Kovács Anett 11 találattal.

Együttesünk az első fordulóban a NEKA elleni győzelemmel kezdte az idényt, majd a Győr és a Mosonmagyaróvár ellen alulmaradt. Kopecz Barbaráék kedden televíziós meccsen mutathatják meg mit tudnak. A BL-kudarc után a Fradi egész biztosan javítani szeretne és bebizonyítani, hogy csak apró kisiklás történt a hétvégén.

Ezután rövid szünet következik a hazai pontvadászatban. A magyar női kézilabda-válogatott utoljára találkozik az Eb-t megelőző közvetlen felkészülési időszakig. A Ferencvárost öt játékos képviseli majd a nemzeti csapatban:  Janurik Kinga, Klujber Katrin, Kovács Anett, Márton Gréta és Szöllősi-Zácsik Szandra. Rájuk így is figyelhetünk majd a keddi mérkőzésen.

K&H női kézilabda liga, 3. forduló
FTC-Rail Cargo Hungaria - ÉRD
Budapest, Elek Gyula Aréna
2022. szeptember 20. (kedd) 18:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink