Török Lilly máris bemutatkozott érdi színekben

Mint beszámoltunk róla, Kiss Zsófi sérülése miatt új beállót kellett szerződtetnie csapatunknak. Török Lilly mindössze egy közös edzést követően sikeresen debütált és győzelemmel mutatkozott be a hétvégi Szeged elleni meccs alkalmával.

Sajnos ismerős helyzettel találta szembe magát stábunk. Nem is olyan régen, szeptemberben Sztankovics Réka pótlására kellett sürgős megoldást találnia, most pedig egy újabb sajnálatos sérülés miatt ismét kényszerhelyzetbe kerültünk. Beálló pozícióra így Török Lilly érkezett erősítésként.

Simics Judit keresett meg a múlt héten, hogy egy tudnék-e segíteni nekik. Habozás nélkül igent mondtam és nagy örömmel csatlakoztam a csapathoz. Örültem neki, mert így még több játéklehetőséghez jutok és fiatalként szerintem ez a legfontosabb, hogy minél többet játsszak és ezáltal rutint szerezzek. – nyilatkozta honlapunknak Lilly.

Új játékosunk tagja volt a két évvel ezelőtti junior világbajnokságon ezüstérmes válogatottnak, Mlinkó Zsófia, Bánhidi Barbara és Németh Kata társaságában. Lilly a DVSC-ben nevelkedett, majd játszott Mosonmagyaróváron is az NB I-ben, míg az előző idényt a Siófoknál töltötte. Jelenleg is a debreceniek játékosa és az MTK-nál pallérozódik kölcsönben. Most pedig fél évre kettős játékengedéllyel csatlakozott klubunkhoz.

Szerintem nem lesz gond két külön csapatban játszani. Van jó pár ismerős Érden. Volt csapattársak is, vagy akit csak a kézilabdán belül ismertem meg. Nagyon segítőkészek voltak és jól éreztem magam az első pillanattól fogva. Úgy érzem az egész csak pozitívan tud elsülni. Persze a más taktikát, figurákat meg kell majd tanulni, de idővel ez jönni fog és remélem mindez hozzá fog tenni az MTK-s meccseimhez is és fordítva is.

Lilly a Szeged elleni hétvégi bajnokin meg is kapta a lehetőséget és győztesen hagyhatta el a pályát első érdi mérkőzésén.

Nagyon izgultam. Gyorsan történt az egész. Sajnos a meccs előtt csak egy edzésen tudtam részt venni a lányokkal, ami az összeszokottságon azért meglátszott, de úgy gondolom be fogok tudni majd illeszkedni rendesen. Szeretném kihozni magamból a maximumot, ezáltal segíteni a klubnak elérni a kitűzött célját, az NB I-be való feljutást.

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink