Új év, új remények

A 2023-as esztendő első hazai bajnoki mérkőzésére készül felnőtt csapatunk. A K&H Liga 10. fordulójában szerdán 18 órától a Budaörs látogat az Érd Arénába.

Nem alakult jól csapatunk számára az év végi hajrá, nem sikerült pontokat szerezni, pedig voltak szoros mérkőzéseink. Sérültjeink visszatérésével azonban ismét elkezdhetünk bizakodni. A Budaörs legutóbbi két mérkőzését elveszítette. A Mosonmagyaróvár esélyesként elvitte mind a két pontot, de a Békéscsaba váratlanul tudott nyerni Buday Dániel együttese ellen.

Pálos-Bognárék bőven okoztak meglepetéseket is a bajnokságban. A Debrecen elleni siker mindenképp megsüvegelendő, de ide sorolható az Alba Fehérvár felett aratott magabiztos, 6 gólos diadal is. A Budaörs 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel jelenleg a 10. helyen áll a bajnokságban, valamint a Magyar Kupában is továbbjutott nyolcaddöntőbe.

Az előző idényben idegenben 5 góllal tudtak nyerni Kopecz Barbaráék, az Érd Arénában azonban visszavágott a Budaörs.

Szurkoljunk minél többen a lányoknak, hogy az év első mérkőzésén sikerrel vegyék a szomszédvári rangadót s és új lendülettel, jól induljon a 2023-as év.

K&H női kézilabda liga, 10. forduló
ÉRD – Moyra-Budaörs Handball
Érd Aréna
2023. január 11. (szerda) 18:00

Jegyinformáció: https://bit.ly/3GQbW35

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink