Újabb döntetlen

Junior csapatunk 32:32-es döntetlen játszott a Mosonmagyaróvári KC SE ellen. A mérkőzés 58. percében még négy gólos hátrányban voltunk, de innen sikerült döntetlenre hozni a mérkőzést.
Lányaink ugyan az első támadásból gólt szereztek, de ezt követően a 6. percben sikerült újra a kapuba találni (2:3). A 15. percben 6:6-nál sikerült egyenlítenünk, de a félidő hátralévő részében már csak három gólt szereztünk, míg a vendég csapat nyolcszor is eredményes volt. Ennek köszönhetően a félidőben vezetett is a Mosonmagyaróvári KC SE (14:9). A második játékrész elején még jobban elhúztak a vendégek, már nyolc gól is volt az előnyük (17:9). A félidő közepén három perc alatt szereztünk öt gólt, amivel sikerült közelebb zárkóznunk (23:20). Az 50. percben újfent öt góllal vezetett ellenfelünk, de ezúttal a félidő hajrája nekünk sikerült jobban. Még az 58. percben is négy gól volt a hátrányunk, de a mérkőzés utolsó percében Szabó Laura révén sikerült egyenlítenünk és az utolsó másodpercekben kivédekeztük a mosonmagyaróvári támadást, így 32:32-es döntetlen lett a végeredmény.
Megállapodtak a csapatok, március 16-án vasárnap lesz az elhalasztott kupamérkőzés.
 
Női kézilabda Magyar Kupa Negyeddöntő
ÉRD – FTC-Rail Cargo Hungaria
 
Időpont: 2014. március 16. vasárnap 19:00
Helyszín: Érd Városi Sportcsarnok (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
 
 
Szurkolói információk
 
Az eredeti időpontra, február 26-ára váltott belépők érvényesek a találkozóra! Jegyelővétel hétköznap 9-19 óráig a Városi Sportcsarnok Jegypénztárában! 
 
 
A mérkőzésre érényes jegyárak:
Felnőtt: 1500 FtDiák (14 éves korig): 800 FtNyugdíjas (60 év felett): 800 FtA belépés 6 év alatt ingyenes!
 
DÍJMENTES JEGYEK
Az ÉRD NBI-es női kézilabdacsapat lehetőséget biztosít Pest megye összes diákjának és fiatal kézilabdázójának csapatunk hazai mérkőzéseinek megtekintésére díjmentesen.
 
A díjmentes jegyek a mérkőzés kezdése előtt legkésőbb egy órával vehetők át, azt követően értékesítjük őket.
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink