Újabb erősítés belső poszton

Átlövőben és irányítóban is bevethető játékos érkezik Csáki Zsófi személyében, aki egy ízben már megtapasztalhatta milyen az első osztály, de most az Érdnél szeretne bizonyítani.

Csáki Zsófi Szegeden kezdett kézilabdázni, majd az utóbbi három évben az Algyő csapatával NB II-ből feljutott a másodosztályba, ahol idén az előkelő negyedik helyen végzett az együttes.

Az előző csapatomnak köszönettel tartozom, úgy érzem nagyot tudtam fejlődni. Segítettek a csapattársaim is, és én is helyzetbe tudtam hozni őket, de szeretnék még többet fejlődni.

Óriási elismerés, hogy Horváth Roland bizalmat szavazott nekem. Már régóta szerettem volna együtt dolgozni vele. Tudom, hogy nála tudok a legjobban fejlődni.

Csáki Zsófi a 2018/19-es szezonban, a Budaörs színeiben már bemutatkozott az élvonalban, az Érd elleni találkozón három gólt is szerzett.

A Budaörsnél kevesebb játéklehetőséget kaptam, mert még fiatalabb voltam. Érden szeretnék kibontakozni az első osztályban. Csikócsapat az Érd, nagyon sok új játékos lesz. Nálam fiatalabbak is vannak, úgyhogy szeretnék minél jobban kiteljesedni és megmutatni mit is tudok igazán. Ezt még az első NB I-es szezonomban nem nagyon tudtam megmutatni, de amikor megkaptam a játéklehetőséget, azt úgy érzem maximálisan kihasználtam. Pont az Érd elleni meccseken játszottam a legtöbbet. :)

Azért nem lesz teljesen ismeretlen a keret. Hadfi Grétit, Landi Gabit is ismerem, Dávid-Azari Fruzsi pedig még a Budaörsnél volt csapattársam.

A fiatal játékos balátlövő poszton játszott eddig, az előző szezonban 26 meccsen 105 gólig jutott.

Rolanddal még pontosan nem egyeztettünk, hogy hol számít rám. Mindegyik belső poszton játszottam már, úgyhogy nem leszek megilletődve, ha átkerülök jobbátlövőbe, vagy irányítóba. Hivatalosan balátlövő a posztom, de bárhol megállom a helyem.

Sok sikert kívánunk Érden!

Támogatóink

Médiapartnereink