Újabb szikrázó ütközet következik

Vasárnap 18 órától az újonc Budaörs otthonában lépünk pályára a K&H Liga 13. fordulójában. Féltávhoz érkezve nagyon fontos lenne begyűjteni a másik feljutó elleni két pontot is.

2021 utolsó bajnokiján sikeresen legyőzte csapatunk a frissen feljutó Vasast, idegenben 29-27-re. Vasárnap a szintén újonc Budaörs ellen sem lehet más a cél, mint a győzelem megszerzése. Buday Dániel együttese meglepetésre remekül helyt áll a bajnokságban és 4 győzelemmel, valamint 1 döntetlennel jelenleg a 10. helyen áll a bajnokságban.

Hajduch Csengéék ponttal távoztak Fehérvárról, és legyőzték a Szombathely mellett a Siófokot, valamint óriási bravúrral az MTK-t és a Mosonmagyaróvárt is. Ellenben például a Vasastól is kikaptak, így nagy kérdés melyik arcát mutatja majd ellenünk a csapat. Kapus poszton akad gondja ellenfelünknek, ugyanis Sipeki Flóra nem bevethető és Bőle Maja sem játszhatott legutóbb a Fradi ellen koronavírus fertőzést követő lábadozása miatt. Így a Pénzügyőr SE ifjúsági válogatott kapusa, Sass Kincső segített be friss igazolásként a budaörsiek hétközi mérkőzésén.

Az Érd a hétvégi Szombathely elleni önbizalom növelő diadallal a harmadik győzelmét aratta a szezonban és 3 ponttal van lemaradva közvetlen városi riválisával szemben, így egy újabb sikerrel akár megelőzve a Fehérvárt feljöhetünk a Budaörs nyakára.

A Budaörs házi góllövőlistáját a korábban Érden is játszó, Pálos-Bognár Barbara vezeti 53 találattal, de nincs lemaradva együttesünk legeredményesebb játékosától, Szabó Kittitől, aki 55 egységnél tart.

K&H női kézilabda liga, 13. forduló
Moyra-Budaörs Handball – ÉRD
Budaörs, BVUSS
2022. január 30. (vasárnap) 18:00

A találkozó élőben megtekinthető TV2040 youtube csatornáján.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink