Válogatott hét következik

NB I-es felnőtt csapatunk a válogatott szünet miatt a héten nem lép pályára, míg a nemzeti csapatuknál szereplő játékosaink Európa-bajnoki selejtezőket vívnak. Serdülő csapataink folytatják bajnoki szereplésüket, illetve U11-es lányaink az Országos Elődöntőbe jutásért lépnek pályára a hét utolsó napján.
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2016. március 9., szerda
 
OSB E-F rájátszás 1-8. helyért | Kozármisleny Városi Sportcsarnok (7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 55.)
16:00 Kozármisleny SE - ÉRD 2
 
2016. március 11., péntek
 
OSB F alsóház 5-11. helyért | Batthyány Tornacsarnok, Érd
17:50 ÉRD 1 - Kispesti NKK
 
2016. március 12., szombat
 
U8 Kovács László régió | Tápiószele Általános Iskola (2766 Tápiószele, Liliom út 11.)
10:30 ÉRD - Dömsödi USE
11:30 Vecsés SE - ÉRD
 
2016. március 13., vasárnap 
 
U9 Kovács László régió | Budaörs Városi Sportcsarnok (2040 Budaörs, Hársfa utca 6.)
12:00 Budaörs - ÉRD
14:15 ÉRD - Budai Farkasok KK
 
U11 Kovács László régió E csoport OED-be jutásért | Vecsési Városi Sportcsarnok (2220 Vecsés, Fő út 90-92.)
12:00 EURONOVEX USE - ÉRD
14:00 Szigetszentmiklós NKSE - ÉRD
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
NB I/B-s felnőtt csapatunk a héten második mérkőzését is megnyerte, szombaton a VKL SE Győr együttese ellen bizonyultunk jobbnak, 21:33-ra győztünk.
 
A keddi Marcali VSE elleni győzelmet követően lányaink a VKL SE Győr ellen léptek pályára a bajnokság hatodik mérkőzésén. A találkozón Szabó Laura és Takács Kitti találataival csapatunk magunkhoz ragadta a vezetést. A 6. percre már 1:5-re vezettünk, majd Vajda Luca és Bíró Eszter találataival tovább növeltük előnyünket. Jól záró védelmünknek köszönhetően labdszarzésekből gyors támadásokat vezettünk, így Bernát Dorina, majd Bíró Eszter újabb találatával 25. perc játékot követően tíz gól volt az előnyünk (7:17). A játékrész hajrájában Győri Barbara büntetőt is hárított, a félidei 9:20-as eredményt pedig Szabó Laura állította be. A fordulást követően Győri Barbara újabb hétméterest hárított, míg a túloldalon Szabó Laura nem hibázott a büntetővonalról. Védelmünk továbbra is jól zárt, míg támadásban Gulyás Vanda révén beállóból, Lízer Dorottya pedig átlövésből volt eredményes. Braun Laura Csenge is higgadtan értékesített egy hétméterest, majd Vaja Luca szerezte csapatunk három egymást követő találatát, tartva a tízgólos előnyünket (19:29). A mérkőzés utolsó hét percében ellenfelünk egyszer talált a kapunkban, míg Bíró Eszter négyszer is eredményes volt zsinórban, így végül lányaink 21:33-as győzelmet arattak a VKL SE Győr otthonában. Gratulálunk!
 
 
 
 
Szurkolóink a dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ részére szerveztek adománygyűjtést, és az ott lakó érdi értelmi akadályozottsággal élő, ill. halmozottan hátrányos fiataloknak mesélték el milyen ÉRD szurkolónak lenni.
 
Az Orange Dragons szurkolói klub, Endrész Csaba és Nagy Rudolf vezetésével Mikulás ünnepséget szervezett a Dizseri Tamás Habilitációs Központban. A felhívás után a szurkolói klub tagjai, és mások is csatlakoztak az akcióhoz, és 'egy korsó sör árát' azonnal 'beáldozták' a jó cél érdekében.  Szurkolóink gyümölccsel és csokoládéval lepték meg a központ lakóit, és elmesélték nekik, hogy milyen az érdi női kézilabda csapatnak szurkolni, milyen a szurkolótáborhoz tartozni. Az Orange Dragons nem első alkalommal jótékonykodik az idén, sőt már az előző években is több alkalommal segítettek a rászorulókon szurkolóink. Endrész Csaba elmondása szerint, hazai és a nemzetközi porondon elért sikereinek köszönhetően az ÉRD csapata Európa szerte ismert, így vezérszurkolónk szerint egy nagyszerű csapat mellé egy nagyszerű szurkolótábor dukál! Nagy Rudolf szerint nagyon sok barátság, ismeretség szövődik a kézilabdapálya mellett, nő az összetartás, gyarapodik a szurkolótábor, így egyre többen vesznek részt az ehhez hasonló kezdeményezésekben. Az utóbbi évekhez hasonlóan a jövőben is terveznek hasonló jótékonysági akciókat, terveik között szerepel, hogy jövő karácsonykor az érdi szurkolótábor szervezésében önálló Mikulás-gyárat szeretnének létrehozni.
  
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink