A Vasas ellen zárjuk az évet

Az K&H Liga 9. fordulójában az újonc otthonába látogatunk. Az idei év utolsó mérkőzésén szeretnénk szépen búcsúztatni az évet. Beharangozó.

A hosszú válogatott szünet előtti utolsó összecsapására készül Horváth Roland együttese a frissen feljutó Vasas ellen. Az angyalföldi gárda már kétszer is győzelemnek ünnepelhetett a bajnokságban. Szilovics Fanniék az első fordulóban meglepetésre 26-24-re nyerni tudtak az Alba Fehérvár ellen. Első találkozójukon az 50. percben már 5 gólos előnyük is volt, így a Fehérvár csak szépíteni tudott a végeredményen.

Idei második sikerüket szintén hazai pályán érték el, a szintén újonc Budaörs elleni 28-24-es sikerrel, így mindenféleképpen veszélyes ellenfél vár lányainkra idegenben. A Vasas 2 győzelemmel és 6 vereséggel jelenleg a 12. helyen áll a tabellán.

A piros-kékek házi góllövőlistáját a nyáron Szombathelyről érkező Marija Agbaba vezeti 47 találattal. A szerb légiós az összetett listán az előkelő 10. helyet foglalja el, de Kajdon Blanka 44 góllal, a 12. helyen sincs sokkal lemaradva.

Kapusunk, Kántor Kamilla az előző szezonban alapember volt az NB/B Keleti csoportját megnyerő csapatban, majd nyáron érkezett riválisunktól. A két együttes a felkészülés utolsó fázisában összecsapott egymással. A fordulatos mérkőzésen mindkét fél szerzett több gólos előnyt is, és a hajrá is hozott bőven izgalmakat. Végül 24-24-es döntetlen eredmény született. Reméljük most sikerül kiharcolni idei második győzelmünket!

K&H női kézilabda liga, 9. forduló
Vasas SC – ÉRD
Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok
2021. november 20. (szombat) 17:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink