Kedvencek

Rovat: 

Születési dátum : 1992. 04. 29.
Poszt : irányító, átlövő
Magasság : 178 cm 

2003-ban kezdtem kézilabdázni Dunaújvárosban. Játszottam a Vasas, a Győri Audi ETO, a Szekszárd, az MTK, a Kecskeméti NKSE, a Mosonmagyaróvár KC és a Békéscsabai Előre NKSE csapatában. 
Szeretném, ha egy összetartó, ütőképes csapat alakulna ki Érden, melynek hasznos tagjává szeretnék válni. Bízom benne, hogy sikerül elérni a céljainkat és eredményes szezont zárunk!

Rovat: 

Születési dátum : 1995. 06. 01.
Poszt : balszélső
Magasság : 168 cm

Általános iskolában ismerkedtem meg a kézilabdával. Békéscsabán nevelkedtem és ezekre az utánpótlás évekre emlékszem vissza a legszívesebben, hiszen 2014-ben Junior Bajnokságot nyertünk. Ezután három évet töltöttem Budaörsön, egyet pedig újra Békéscsabán. Érden szeretném a csapatot segíteni, hogy hosszútávon komolyabb célokat is elérhessünk együtt.

Rovat: 


Születési dátum : 1997. 07. 01.
Poszt : beálló
Magasság : 174 cm

Hétéves koromban kezdtem kézilabdázni, Majoros Gusztáv tanítványaként a Gödöllői SE színeiben, ahol többször országos korosztályos második és harmadik helyezést értünk el. 

2013-tól az MTK utánpótlásában, valamint a felnőtt csapatban edződtem tizenkilenc éves koromig, amikor az Alba Fehérvár KC-hoz igazoltam. Az első évben kölcsönben voltam NB l/B-ben a Pénzügyőr SE-nél, majd a további két évben fehérvári színekben játszottam.

Érden szeretnék sokat fejlődni, hogy a csapat hasznos tagjává váljak, szeretném, hogy egy igazi egységként küzdjünk meg a sikerekért.

Rovat: 

Születési dátum : 2001. 09. 21. 
​Poszt : jobbszélső
Magasság : 170 cm

Nyolcéves koromban kezdtem el kézilabdázni Érden. 
Három évet játszottam ifjúsági, illetve NB II felnőtt korosztályban.
Két éve játszom az ÉRD NB I-es felnőtt csapatban,. Az érdi csapattal 2019-ben Magyar Kupa 3. helyezést értünk el, a bajnokságban pedig a negyedik helyen zártunk. 
Strandkézilabda eredményeim : 
2017. U17-es világbajnokság 1. hely
2018. Ifjúsági Olimpiai Játékok 3. hely
2019. EB 2. hely
2019. Strand Világjátékok 2. hely
 
Célom, hogy a megkezdett úton haladva, tovább fejlődhessek, mint NB I-es játékos.

Rovat: 


Születési dátum: 1994. 11. 22.
Poszt: kapus
Magasság: 180 cm

Pályafutásomat tíz évesen a Ferencváros TC-ben kezdtem, két évet játszottam ott. Ezután játszottam az ASI-ban, a Láng SK-ban, az Újbuda TC-ben és a Szent István csapatában is. Vácon kerültem először az NB I közelébe, ahol a junior bajnokságban megnyertük az Országos Junior Kupát. Ifjúsági és junior válogatott kerettag voltam. Majd a Veszprém Barabás KC-hoz igazoltam, ahol Róth Kálmánnal dolgozhattam együtt. Itt léphettem először pályára EHF mérkőzésen. Budaörsön három évig játszottam, ahol az első szezonban kiharcoltuk NB I/B-ből az NB I-be jutást. Békéscsabán egy évet töltöttem, Horváth Rolanddal dolgoztam együtt, illetve két évet voltam Székesfehérváron, ahol olyan ismereteket szereztem, amelyeket tudok kamatoztatni Érden is. Bízom abban, hogy mostani csapatom az ÉRD minél sikeresebben fog szerepelni a bajnokságban.

Rovat: 


Születési dátum: 1997. 07. 22.
Poszt: beálló
Magasság: 175 cm

 Az általános iskolában Rétságon ismerkedtem meg a kézilabdával. Akkoriban megyei szinten sok jó eredményt értünk el, Holman Feri bácsi vezetésével. Erre alapozva Vácon próbáltam szerencsét 2009-ben Nyári Józsi bácsinál. A Váci NKSE utánpótlás tagja lettem, eleinte serdülő, majd ifjúsági, junior és végül felnőtt korosztályban. Ezen időszak alatt számos sikerben volt részem, Ottó Katalin irányításával, mint például 2012/13-ban NB l junior kupa 1. helyezés, 2013/14-ben NB I ifjúsági bajnokság 1. helyezés. Ezt követően a váci felnőtt csapattal edzettem, Németh András edző irányítása alatt, majd kölcsönben az NB l/B Göd csapatát erősítettem. Itt a 2016/17-es szezonban NB I/B-ben 3. helyezést értünk el. Ezzel párhuzamosan kettős játékengedéllyel az NB II Salgótarjáni Strandépítők csapatában játszottam, ott is 3. helyezettek lettünk. Ezután a Váci NKSE felnőtt csapat tagja lettem. A 2020/21-es szezont az Érd csapatában kezdtem meg. Célom, hogy bizonyítsam, hogy hasznos tagja tudok lenni a csapatnak és bízom benne, hogy sikereket érünk el közösen a lányokkal.

Rovat: 


Születési dátum : 1994. 01. 13.
Poszt : balátlövő
Magasság : 176 cm


Általános iskola harmadik osztályában kezdtem el szivacskézilabdázni, majd ugyanott kézilabdázni. Ahogy kijártam a sulit bekerültem az Előre utánpótlás csapatába és onnan szépen meneteltem a felnőtt csapatig. A 2012/2013-as junior csapatunkkal bajnoki aranyérmet nyertünk, Szabó Károly edző irányításával, ez hatalmas élmény volt. Ezt követően hét évet játszottam a felnőtt csapatban, amelynek idővel meghatározó tagja lettem. Szerepeltem a serdülő és a junior válogatottban is, amellyel EB ezüstérmet nyertünk Dániában, majd a felnőtt válogatott összetartásain is részt vettem. 25 évesen igazoltam Székesfehérvárra, itt egy évet töltöttem.

A 2020/2021-es szezont Érden kezdtem meg, úgy gondolom ez szintén nagy kihívás, de én szeretem ezeket a feladatokat megoldani! Horváth Rolanddal dolgoztam már együtt és tudom, hogy az edző ki fogja belőlünk hozni a maximumot.

Rovat: 

Születési dátum: 2001. 11. 20.
Magasság: 180cm
Poszt: átlövő


Hét éves elmúltam, amikor a nővérem elvitt Tünde nénihez egy edzésre, hátha nekem is megtetszik ez a sport. Úgy tűnik, megtetszett. Emlékszem, milyen örömöt jelentett gyerekként az érdi NB II-es csapatnak szurkolni vagy elkísérni szurkolóként a játékosokat Metzbe. Nagyszerű edzőim voltak, a már említett Tünde nénin kívül Kisgergely Csilla, Kemény Andrea, Maurer Szandra, Szabó Edina. Büszke vagyok rá, hogy meglátták bennem a lehetőséget és támogattak. Az elmúlt évet a Budaörs csapatánál töltöttem, kettős igazolással, ahol - úgy érzem - jól be tudtam illeszkedni, hasznos tagja tudtam lenni a csapatnak.

Egy másik sport is fontos számomra, hosszú évek óta strandkézilabdázok. Először az ifjúsági, majd a felnőtt magyar válogatott tagja lettem. Ennek köszönhetően sokfelé eljutottam a világban és nagyon büszke vagyok az ebben elért sikereimre.


Szlovák bajnokság 1. hely
Ifjúsági VB 1. hely
Ifjúsági EB 1. hely
Ifjúsági Olimpia 3. hely
Felnőtt EB 2. hely
Strand Világjátékok 2. hely

Rovat: 

Születési dátum : 1993. 03. 29.
Poszt : kapus
Magasság : 183 cm

A gimnáziumban kezdtem el kézilabda edzésekre járni 16 évesen.
Először a Taksony SE NB II-es junior csapatában szerepeltem, majd a csapat megszűnését követően  NB II-ben Tökölön folytattam. Itt lettem a junior csapattal első helyezett és a felnőtt csapattal második helyezett. Tökölről két évre Érdre kerültem, ahonnan visszajátszottam a már NB I/B-s Tökölbe, valamint az Érd junior és NB II-es csapatában is védtem.
Az utánpótlásból kiöregedve Székesfehérvárra igazoltam az NB I-es felnőtt egylethez. Egy évet töltöttem itt, ahonnan Egerbe szerződtem. Hat éven át védtem az egri kaput, ahol egy alkalommal az NB I/B bajnokság harmadik helyén zártunk, ezután pedig ötödik helyen.
Az ezt követő évben 2017/2018-as szezonban megnyertük az NB I/B keleti csoportját, s ezután az NB I-ben szerepeltünk az Eszterházy SC-vel. Sajnos a bajnokságból kiestünk és ismét a másodosztályban szerepeltünk. Szerettem volna mindenképp NBI-ben szerepelni újra, új kihívásokat találni magamnak.

Támogatóink

Médiapartnereink