Emelt fővel búcsúzunk

Lányaink ugyan jól kezdték az EHF-Kupa elődöntőjének visszavágóját, de a hazai pálya minden előnyét élvező Rosztov-Don fordítani tudott. Csapatunk így a 3. helyen végzett az EHF-Kupa 2014/2015-ös kiírásában.
 
Több mint 1500 kilométerre Érdtől lépett pályára csapatunk, hogy története legjobb nemzetközi kupaszereplését megfejelve, kiharcolja az EHF-Kupa döntőjébe jutást. Ennek érdekében mindent meg is tettek lányaink a visszavágó során. Katarina Krpez vezetőgólját követően 3:3-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, de ezt követően egy hazai találat ellenében hétszer is eredményesek voltak lányaink. Kovács Anna és Klivinyi Kinga átlövései ellen tehetetlen volt az orosz alapszakasz győztes védelme (4:9). Remek védekezésünket, és a kapuban Janurik Kingát dicséri, hogy a 16. percben mindössze az ötödik gólját szerezte a Rosztov-Don. 6:12 is volt már ez előnyünk, de ezt követően nyolc perc alatt egyetlen Katarina Krpez gólt szereztünk, így a félidő hajrájára egy találatra felzárkózott ellenfelünk, a szünetre azonban kétgólos előnnyel vonulhattunk, köszönhetően Klivinyi Kinga újabb remek átlövésének (13:15) .
 
A fordulást követően átlövőink újabb találataival tartottuk az előnyünket, de hibáinkat kihasználva ellenfelünk zsinórban négy gólt szerzett, amivel meg is fordították az állást (20:18). Pálos-Bognár Barbara és Kisfaludy Anett góljaival tartottuk a lépést, de közelebb nem sikerült zárkóznunk. Támadásainkat gyors akciókkal próbáltuk befejezni, de támadásbefejezésink pontatlanok voltak, míg a hazai csapat előnye birtokában türelmesen játszhatott (26:21). Szélső posztokon Ekaterina Kostiukova és Takács Kitti kapott szerepet a mérkőzés hajrájában, míg a kapuban Oguntoye Viktória bizonyíthatott. A hajrára 32:24-es állásnál fordultak a csapatok, de lányaink az utolsó pillanatig küzdve négy találatot is lefaragtak a hátrányukból, a 32:28-as végeredményt végül Klivinyi Kinga állította be. Csapatunk így nem tudta kiharcolni a döntőbe jutást, de így is története legjobb EHF-Kupa szereplését tudhatja magáénak az elődöntőbe jutással.
 
 
 
Jövő hét szerdán megkezdődik a 2015/16-os bajnokság, melynek első fordulójában az Ipress Center-Vác együttesét fogadja csapatunk. A mérkőzésre a jegyek már kaphatóak az ÉRD Aréna Jegypénztárában és online az ÉRD Aréna weboldalán.
 
Női kézilabda NB I alapszakasz - 1. forduló
ÉRD - Ipress Center-Vác
 
Időpont: 2015. szeptember 2. szerda 18:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Herczeg Péter, Südi Péter
 
Az ifjúsági találkozó 14, a junior mérkőzés 16 órakor kezdődik! 
 
Szurkolói információk
 
Jegyek kaphatóak a mérkőzésekre 8-19 óráig az ÉRD Aréna jegypénztárában. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az NB I-es utánpótlás találkozó megtekintése, jegy váltásával lehetséges – melynek árát blokk ellenében, karszalag levágása mellett visszatérítjük, amennyiben a felnőtt mérkőzés kezdete előtt legkésőbb fél órával elhagyják az Arénát! 
 
A mérkőzésre érvényes jegyárak:
 
Felnőtt: 1500 Ft
Diák (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig): 800 FtNyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft
Díjmentes kísérő: 750 Ft
 
A belépés 6 év alatt ingyenes! 
 
DÍJMENTES JEGYEK
Az ÉRD NB I-es női kézilabdacsapat lehetőséget biztosít Pest megye összes diákjának és fiatal kézilabdázójának csapatunk hazai mérkőzéseinek megtekintésére díjmentesen.
A díjmentes jegyek a mérkőzés napján 15:00-ig vehetők át, azt követően értékesítjük őket.
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink