Hosszú idő után újra az Érd Arénában lépünk pályára

Bő egy hónap után ismét az Érd Arénában játszik felnőtt csapatunk. Az NB I/B 22. fordulójában szombaton 16 órától az újoncként remekül teljesítő Hajdúnánást fogadjuk. A keretünkben ott lesz Pálmai Liza is, aki kettős játékengedéllyel az idény végéig csatlakozott az Érdhez és két mérkőzésen már pályára is lépett.

Pálmai Liza a NEKA együttesében kezdte az idényt és első mérkőzésén be is mutatkozhatott az első osztályban. Azóta összesen 13 találkozón lépett pályára és 17 gól a mérlege a bajnokságban. Először a Budaörsnek talált be, majd azon az összecsapáson tovább tudta növelni góljai számát és összesen hétszer vette be az ellenfél kapuját.

Az NB I-ben bemutatkozni egy nagy lehetőség volt számomra. Amikor pályára léptem igyekeztem kihozni belőle a maximumot, és úgy érzem ez is jól sikerült. A Budaörs elleni volt talán az első meccs, ahol úgy éreztem, hogy felszabadult vagyok és örülök, hogy ott jól kijött a lépés. Nagyon jó emlék az a mérkőzés.emlékezett vissza az első félév eseményeire Pálmai Liza.

A mindössze 18 éves irányító az idény végéig kettős játékengedéllyel segíti a felnőtt csapatunkat, amelyben kétszer már pályára is lépett.

Nem kaptam olyan sok lehetőséget NB I-ben és így nagyon örültem ennek a megkeresésnek. Plusz játéklehetőséget jelent számomra, amire nagy szükségem volt. Jó élmény volt az első két meccs Érden. A lányok is hamar befogadtak. Örülök, hogy két győztes meccsen tudtam bemutatkozni. Már készülünk a hétvégi mérkőzésre, ahol csak a győzelem az elfogadható számunkra. - nyilatkozta új játékosunk.

Szombaton azt a Hajdúnánást fogadjuk, amelyet ősszel idegenben 31-25-re sikerült legyőzni. Az újonc azonban sorra hozza a meglepetéseket és hét győzelem mellett két döntetlennel már a 10. helyen áll a tabellán. A nánásiak legeredményesebb játékosa Nyakó Rozália is közelít a kerek 100 gólhoz. 91 találattal a góllövőlista legjobb 20 helyezettje között van.

Pálmai Liza a hazai közönségnek is bemutatkozhat az Érd Arénában, reményeink szerint egy újabb győztes meccsel.
 

NB I/B, 22. forduló

ÉRD – Hajdúnánás Kézilabda NKFT
Érd Aréna

2024. március 23. (szombat) - 16:00

Hajrá Érd!

Fotó: NEKA - Tompos Gábor / Lotus Seven

Támogatóink

Médiapartnereink