Magyar Kupa mérkőzéssel folytatjuk. Jön a Békéscsaba!

A sikereses bajnoki találkozók után, Magyar Kupa mérkőzéssel folytatjuk. Az érdi Lányaink a Békéscsaba csapatát fogadják az Érd Arénában.

TIPPMIX Női Magyar Kupa - IV. forduló

ÉRD - EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE
Időpont: 2021. február 16., kedd 16:00
Helyszín: Érd Aréna (Érd, Velencei út 39-41)
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs


Nyilatkozatok előzetesen a mérkőzésről:

Szabó Kitti:
Úgy gondolom, hogy a csapatunk nagyon jó formáját mutatja az elmúlt időszakban, hiszen pontokkal tértünk haza a bajnoki mérkőzésekről. Nagyon bízom benne, hogy a holnapi meccsen is győztesen hagyjuk el a pályát és kiharcoljuk a továbbjutást! Nagyon készülünk a mérkőzésre és szeretnénk egy nagyarányú győzelmet aratni! Örülünk neki, hogy a szurkolóink is megtekinthetik a mérkőzést az otthonukban, hiszen ők a nyolcadik ember a pályán, és bízunk benne, hogy nekik is fog tetszeni a meccs! Egy csapat, egy szív! Hajrá érdi Lányok!

Paróczy Sára:
A holnapi napon a Békéscsaba csapatát fogadjuk. Nagyon örülünk és lelkesek vagyunk a Lányokkal, hogy a múlt heti bajnoki mérkőzésen egy brusztos meccsen sikerült a két pontot elhoznunk! Ezt szeretnénk a továbbiakban a bajnokságban, illetve a Magyar Kupában tovább vinni, erre nagyon jó alkalom lesz a holnapi mérkőzés, hiszen abban bízunk, hogy egy erős meccsen továbbjutunk a Csaba ellen! Egy csapat, egy szív! Hajrá Érd!

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzés zárt kapus!

EGY CSAPAT EGY SZÍV!
Hajrá ÉRD!

Kövessetek bennünket a facebook oldalunkon is!

Támogatóink

Médiapartnereink