A Magyar Kupa négyes döntőjére hangolva

Klubunk története során először jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Szabó Edina vezetőedzőnk, és két csapatkapitányunk, Janurik Kinga és Sara Vukcevic mondta el a véleményét az előttünk álló hétvégével kapcsolatban.
 
 
Szabó Edina: „A klub történetében először jutottunk be a Magyar Kupa négyes döntőjébe, ami mind a csapatnak, mind pedig Érd városának nagy dicsőség. Fontos verseny számunkra a Magyar Kupa, melyben célunk a minél jobb eredmény elérése, az európai kupaindulást jelentő hely megszerzése. Az elmúlt hetekben sűrűn követték egymást a mérkőzések, így most elsősorban a játékosok fizikai felfrissítése a feladatunk. A szombati elődöntő, és a vasárnapi helyosztó között nagyon kevés az idő, nehéz a játékosok regenerációját biztosítani, , de ez a többi csapatra is érvényes természetesen. A Magyar Kupa négyes döntője remekül illik a programunkba, és örülünk neki, hogy ott lehetünk a legjobb négy között, és játszhatunk. A klub története során először van lehetőségünk érmet nyerni ebben a sorozatban, remélhetőleg szurkolóink ezúttal is szép számban elkísérnek bennünket, mert sokat jelent a biztatásuk, nagy segítség a csapatnak.”
 
Sara Vukcevic: „Nagyon boldog volt a csapat, hogy idén be tudtunk jutni a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Az első mérkőzést a Győr ellen játszhatjuk, természetesen nagyon készülünk erre a mérkőzésre, mert a világ legjobb csapata ellen is szeretnénk megmutatni, hogy jó csapat vagyunk. A hétvégére mindenképpen úgy készülünk, hogy védekezésben nagyon erősek leszünk, támadásban pedig gyorsak. Szurkolóink támogatása nagyon fontos, mert velünk vannak jóban-rosszban. Szeretnénk, hogy minél többen velünk tartsanak, mert nagyon sok erőt adnak nekünk a pályán, és szeretnénk velük megélni minden izgalmát és örömét ennek a hétvégének.'
 
Janurik Kinga: „Hatalmas öröm számunkra, hogy ebben a szezonban az előző évekhez képest kedvezőbb volt a sorsolásunk a Magyar Kupában. A négyes döntőig vezető úton mindent megtettünk érte, hogy itt lehessünk, és ezen a hétvégén sem lesz másképp a cél érdekében. Mivel két egymás utáni napon is játszunk, a fizikai és taktikai felkészülésen kívül fejben is készülünk arra, hogy 2 x 60 percig a maximumot tudjuk nyújtani ezen a fontos két napon. Szurkolóink jelenléte különösen fontos ezen a hétvégén, hiszen a támogatásukon kívül fontos számunkra, hogy velünk együtt éljék át a fontos pillanatainkat. Hajrá ÉRD!” 

Támogatóink

Médiapartnereink