A Magyar Kupában térünk vissza a tétmeccsekhez

Több mint egy hónap szünet után lép pályára csapatunk ismét tétmérkőzésen. Szerdán 17 órakor a Magyar Kupa III. fordulójában csatlakozunk be a küzdelmekbe, ahol  a Vasas lesz az ellenfél.

Október 21-én, a Debrecen otthonában játszott csapatunk legutóbb bajnoki tétmérkőzést. A bajnokság folytatására még egészen december 7-ig továbbra is várnunk kell, azonban a Magyar Kupa küzdelmei csapatunk számára is elkezdődnek. A sorsolás úgy hozta, hogy két nap múlva az előző idényben még az első osztályban játszó Vasas ellen léphetünk pályára.

A fővárosi együttes másfél héttel ezelőtt veszítette el veretlenségét az NB I/B-ben. A piros-kékek hazai páyán szenvedtek vereséget a Komáromtól. A következő fordulóban a Pénzügyőr ellen javítani tudtak Szilovics Fanniék és összesen 5 győzelemmel, 3 döntetlennel és 1 vereséggel az 5. helyen állnak a tabellán. A Magyar Kupában már ment egy kört Penszki Gergely csapata, a Kozármislenyt búcsúztatta a II. fordulóban.

Tavaly a bajnokságban mindkétszer sikerült legyőznünk a Vasast, mindkét alkalommal 29 lőtt góllal zártuk a találkozót. Idegenben 29-27 lett a végeredmény, Paróczy Sára 7 találattal volt csapatunk legeredményesebb játékosa. Ilyen eredményt most is elfogadnánk.

Magyar Kupa, III. forduló
Vasas SC - Érd
Budapest, Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok
2022. november 23. (szerda) 17:00

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink