Remek győzelem a Debrecen ellen

Lányaink lehengerlő első félidőt követően 32:20-as győzelmet arattak a DVSC-TVP csapata ellen a fantasztikus hangulatot teremtő szurkolóink előtt.  
A sűrű szezonrajt lezárásaként a 7. fordulóban a DVSC-TVP csapatát fogadták lányaink az ÉRD Arénában. Szurkolóink ismételten fantasztikus hangulatot teremtettek már a bemelegítés pillanataitól csarnokunkban.  A mérkőzés elején Katarina Krpez Slezak labdaszerzését követően Klivinyi Kinga harcolt ki hétméterest, amit szerb jobbszélsőnk értékesített higgadtan.  3:3-as állást követően Yulia Khavronina és Klivinyi Kinga találataival kétgólos előnyre tett szert csapatunk. Masszív védekezésünknek és Janurik Kinga bravúrjaink köszönhetően nyolc percig nem kaptunk gólt, míg támadásban Klivinyi Kinga és Mariama Signaté is eredményes volt (9:3). Fekete Bozsana indítás után, míg másik szélsőnk Katarina Krpez Slezak lerohanásból és szélről is eredményes volt (12:5). Ellenfelünk kettős emberelőnyben sem tudta bevenni Janurik Kinga kapuját, míg kettős létszámhátrányban Klivinyi Kinga, majd Mariama Siganté labdaszerzését követően Katarina Krpez is a kapuba talált. A 21. percben Yulia Khavronina remek bejátszását követően Kisfaludy Anett forgatta be emberét, és lőtte 16. találatunkat, amivel tízgólos előnyre tettünk szert. Vezetésünket további egy góllal növeltük az első harminc perc végére, amely 20:9-cel zárult.
A térfélcserét követően Mireya González Álvarez szerezte első találatunkat, majd egy remek figurát követően Klivinyi Kinga is eredményes volt átlövésből. Spanyol jobbátlövőnk betörést követően, és átlövésből is a kapuba talált, míg Mariama Signaté sáncolt le egy vendég próbálkozást, és a lepattanót Katarina Krpez Slazak értékesítette, kialakítva a 27:14-es állást. Emberhátrányban sem kapott gólt csapatunk, melyben fiatal saját nevelésű játékosunk, Szabó Laura tartóztatta fel a debreceni játékosokat. Gulyás Vanda által kiharcolt hétméterest Katarina Krpez Slezak magabiztosan értékesítette, míg 30. találatunkat Barján Bianka szerezte talpról (30:15). A hajrában Győri Barbara váltotta a remekül védő Janurik Kingát, és beállást követően ziccert hárított, majd hétméteresből sem tudta ellenfelünk bevenni fiatal kapusunk hálóját. A mérkőzés utolsó perceiben ugyan ellenfelünk több ziccert váltott gólra, de Szabó Laura értékesített hétméteresével 32:20-as győzelmet arattak lányaink. Csapatunk legközelebb október 21-én, az FTC-Rail Cargo Hungaria együttese ellen lép a parkettre, míg hazai pályán november elsején a Dunaújvárosi Kohász KA-t fogadjuk az ÉRD Arénában.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk szombaton, októberben először és utoljára lép pályára az ÉRD Arénában, amikor a DVSC-TVP csapatát fogadja. Ha nem szeretnél lemaradni a mérkőzésről, vedd meg jegyedet az ÉRD Aréna jegypénztárában, vagy online az ÉRD Aréna weboldalán.
 
Női kézilabda NB I alapszakasz - 7. forduló
ÉRD – DVSC-TVP
 
Időpont: 2015. október 3. szombat 18:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Hargitai Gábor, Markó Gábor
 
A 7. forduló utánpótlás mérkőzései október 72-én szerdán kerülnek megrendezésre. Az ifjúsági találkozó 14, a junior mérkőzés 16 órakor kezdődik!
 
Szurkolói információk
 
Jegyek kaphatóak a mérkőzésekre 8-19 óráig az ÉRD Aréna jegypénztárában. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre. 
 
A mérkőzésre érényes jegyárak:
Felnőtt: 1500 FtDiák (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig): 800 FtNyugdíjas (érvényes nyugdíjas igazolvánnyal): 800 Ft
Díjmentes kísérő: 750 Ft
A belépés 6 év alatt ingyenes!
 
 
DÍJMENTES JEGYEK 
Az ÉRD NBI-es női kézilabdacsapat lehetőséget biztosít Pest megye összes diákjának és fiatal kézilabdázójának csapatunk hazai mérkőzéseinek megtekintésére díjmentesen.
A díjmentes jegyek a mérkőzés napján 15:00-ig vehetők át, azt követően értékesítjük őket.
  
 
A hét ÉRD mérkőzései:
 
2015. szeptember 28. hétfő
 
OSB-F csoport | ÁMK Sportcsarnok (1211 Budapest, Simon Bolivár stny. 1-3.)
19:30 Csepeli KSE - ÉRD 1
  
2015. október 3. szombat
 
U11 Kovács L. régió B | Érdi Treff Sportcsarnok (2030, Érd Piroska utca 6.)
09:00 Budai Farkasok KK - ÉRD
11:00 ÉRD - Százhalombattai VUK SE 
 
OSB-F csoport | Spartacus Sportcsarnok (1103 Budapest, Kőér u. 1/A.)
09:00 Pénzügyőr SE - ÉRD 2
 
NB I Felnőtt | ÉRD Aréna
18:00 ÉRD - DVSC-TVP
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink